Welkom bij het love event: volg je hart

Stap in de wereld van magische liefde op zaterdag 3 december

Marike & Jedid-Jah komen naar Nederland

Zaterdag 3 december

Duizenden mensen wisten hun leven en liefdesleven dankzij de magische coaching van dit duo naar een nog hoger level te brengen. Ze hebben van de liefde hun missie gemaakt en inspireren nu de wereld over hoe intens en magisch de liefde kan zijn.

Zij schreven vier succesvolle boeken en door hun unieke visie en methode over de liefde zijn Marike & Jedid-jah een belanrgijke factor geworden om mensen te inspireren over de MAGIE van de liefde en het leven.

Doordat niet iedereeen naar Ibiza kan komen om coaching te volgen bij de schrijvers. Komen ze nu exclusief naar Nederland om een voorstelling te geven.

De onderwerpen zijn Zelfiefde, liefde & ware liefde aantrekken, maar ook behouden.

Zij geloven dat zelfliefde de basis is van een gelukkig leven.

Het is jouw kans om hun te ontmoeten, deze magische dag te beleven en je volledig te laten inpsireren met de MAGIE van de liefde en het leven.

Liefde is 

is het meest intense 

gevoel

Laat je inspireren door de MAGIE van de liefde en het leven. Jedid-Jah en Marike nemen je mee op reis naar een wereld waarin jouw zelfliefde en jouw gevoel een zuivere gids mogen  zijn.

Het leven is van jou.

Magisch love event

Tijdens het hele love event word je meegenomen op reis naar de magische wereld van liefde. Het is een live event met:

  • Sfeervolle muziek
  • Unieke inzichten
  • Mooie levensverhalen
  • Inspiratie over de liefde voor jezelf, jouw partner of toekomstige partner en de mensen om je heen
  • Leren voelen wat je nodig hebt in de liefde
  • Zelfliefde leren ervaren en toepassen
  • Ontdek een manier van leven waarin jij je goed voelt als individu, partner, moeder, vader, vriend, vriendin, collega of familielid
  • Geniet van  de liefde met mooie mensen, magische inspiratie en ervaren sprekers.

De onderwerpen zijn: zelfliefde, liefde en ware liefde aantrekken maar ook behouden. Er is sfeervolle muziek door een magisch optreden van een muzikant. Ontmoet gelijkgestemden en krijg betoverende inzichten over jouw gevoel, over jouw zelfliefde en hoe je dit kunt meenemen in jouw leven en liefdesleven.

Alles zal draaien om het hoofdthema: volg je hart. Leer zonder schuldgevoel voor jezelf te kiezen en daardoor je gevoel te volgen. Dit maakt je een gelukkiger mens waar de mensen om jou heen ook voordeel van hebben. Inclusief lunch, hapjes en drankjes.

Het REICK levenswerkboek

Bij binnenkomst ligt er op jouw stoel het levenswerkboek van REICK academy klaar. Deze zal je tijdens de show in gaan vullen waardoor je uitkomt bij wat jij écht voelt en wilt in de liefde.

Jedid-Jah en Marike brengen dit levenswerkboek tot leven waardoor je jezelf volledig kan laten inspireren en jouw vragen tot een magisch antwoord en gevoel kunnen komen. 

Ontmoet mooie mensen

Door deze verbinding in de liefde ontmoet je mooie mensen en leer je van elkaars levensverhaal. Er zullen vragen uit het publiek beantwoord worden waardoor de levenswijsheid, inzichten en inspiartie van Jedid-jah en Marike nog sterker voelbaar is in de zaal.

Het inspirerende duo: Jedid-Jah en Marike

Al duizenden mensen zijn volledig tot bloei gebracht door de MAGIE van de liefde en het leven. Na hun succesvolle coaching op Ibiza hebben ze gehoor gegeven aan de vraag  om exclusief naar Nederland te komen. Dit duo heeft dan ook een warme, fijne en magische energie waarmee ze jou met liefde verrijken. Spiritualiteit heeft dankzij hun een nieuwe lading gekregen. De twee Rotterdammers zijn nuchter, met twee benen op de grond, maar de geest omhoog. Ze weten hoe het is om veroordeeld te worden als je voor je hart kies, maar het brengt je zoveel moois.

Zij mogen al jarenlang mensen inspireren, coachen en begeleiden naar een nog magischer leven en liefdesleven. Ze hebben een zeer unieke methode waardoor er een krachtige, positieve energie voelbaar is bij de mensen die bij hun geweest zijn. 

Je bent actief betrokken bij ons tijdens dit programma in de zaal.

Je krijgt het Levenswerkboek bij ons cadeau op deze dag. Dit is de rode draad van ons programma en is een bewezen methodiek om je gedachten op te schrijven en waardoor je hoofd  volledig tot rust gebracht. Er ontstaat meer zelfvertrouwen, geloof in jezelf, positieve mindset en jouw  zelfliefde wordt sterker ontwikkeld. 

 

Wees welkom

Het gaat om de liefde voor jezelf en de liefde voor je partner of de wens om ware liefde aan te trekken, maar bovenal hoe kan je ware liefde behouden? Mannen en vrouwen zijn van harte welkom.

Locatie

De Basiliek in Veenendaal. 

Bezoekadres:

Wiltonstraat 56

3905KW Veenendaal

Parkeergarage is naast de locatie op loopafstand.

 

Programma

Ga voor een magische

 beleving

We kijken ernaar uit om je bij dit live event te mogen verwelkomen. Door de grote vraag proberen we zoveel mogelijk mensen de kans te geven om erbij te kunnen zijn. We zullen daarom ook de kans om een magische plek te kunnen bemachtigen voor iedereen gelijk houden. Wanneer de show is uitverkocht werken met een gastenlijst. Hier kunnen we je met liefde dan opzetten.

fAQ

Ontdek jouw Antwoorden

Wat kan ik tijdens dit love event verwachten?

Volg je hart is een magisch love event die de zelfliefde, liefde en ware liefde aantrekken, maar ook behouden tot een echte belevenis maakt.

Er zal een sfeervolle en warm optreden komen met fijne muziek en inspirerende teksten. Er worden mooie levensverhalen gedeeld om van elkaar te leren en jezelf te laten inspireren.

Het duo laat je op eeen diepgaande, plezierige, inspirerende en magische manier beleven wat voor belang zelfliefde in je leven heeft en kan hebben. Ze geven mooie voorbeelden, delen kennis en laten jou vooral genieten van de liefde.

Ook leer je hoe je ware liefde kunt vinden en hoe je ware liefde kunt behouden. Ze laten je ervaren hoe je jouw gevoel kunt gebruiken om de dingen aan te trekken die je nodig hebt. En ze leren jou hoe je kunt ontdekken wat je nodig hebt in de liefde en in je persoonlijk leven.

Bij binnenkomst krijg je het REICK levenswerkboek die als rode draad bij dit love event word aangehouden. Hierin staan vragen die je gaat invullen om over jezelf na te denken en vooral te gaan voelen. Het love event zal deze vragen tot leven brengen zodat jij de antwoorden kan voelen die bij jouw persoonlijke levensreis horen.

Het levenswerkboek geeft jou de kans om jezelf te leren kennen in de liefde en de vragen te beantwoorden die jou leiden naar de zuiverste gids voor de vervulling van jouw wensen, verlangens en behoeften.

Er is ruimte om de vragen aan Jedid-jah en Marike te stellen en ook zullen zij mensen uitkiezen die hun antwoorden mogen voorlezen en zo de kans krijgen om direct persoonlijk geïnspireerd te worden op hun antwoord.

Jedid-jah en Marike begeleiden en spreken het hele love event en betrekken jou vragen, antwoorden en levensverhalen bij het geheel om er een magische ervaring van te maken.

Het love event heeft twee delen: Deel 1 is zelfliefde Deel 2 is liefde & ware liefde. Er zullen voldoende pauzes gehouden worden en een lekkere verse lunch inclusief hapjes en drankjes.

Geniet van de liefde in een waanzinnige energie met mooie mensen en magische inspiratie.

Moet je met persoonlijke ontwikkeling bezig zijn?

Wees welkom. Iedereen is welkom en op welk punt je nu staat in je leven maakt niet uit. Het gaat altijd om de volgende stap.

Het love event is nuchter met een diepere laag. Het levenswerkboek is zo ontwikkeld en geschreven dat iedereen zichzelf kan ontwikkelen in zelfliefde en in ware liefde.

De vragen zijn fijn te begrijpen, maar brengen je naar een intens en eerlijk gevoel vanbinnen.

We delen van tevoren bewust geen vragen om jezelf volledig te kunnen overgeven op  het moment als het love event begint.

Jedid-jah en Marike komen uit Rotterdam en zijn mensen met een fijne en nuchtere invloed, maar wél met een groot geloof in de magie van de liefde en het leven. Dit willen ze daarom ook met liefde doorgeven.

Hoe lang duurt het love event?

Om 9:00 gaan de deuren open voor ontvangst en registratie. We zullen om de rijen vlot te laten verlopen werken met voglorde van het alfabet.

10:10 gaat de zaal open

10:30 start van het love event

Alles is inclusief: voldoende pauzes, hapjes & drankjes en een heerlijke lunch.

16:30 zullen we het love event aflsuiten. En na afloop kan er bijgepraat en ontmoet worden met een hapje & drankje tot 18:00 met gelijkgestemden.

De show zal ongeveer 6 uur duren waarvan er pauzes en lunch inclusief de tijd is.

Zijn de tickets persoonlijk op naam?

De magische plek is speciaal voor jou bestemd. Bij de ingang zullen we daarom ook vragen om je ID, rijbewijs of paspoort te laten zien samen met de ticket.

Ook zal er een gastenlijst zijn om je te verwelkomen met liefde.

Zorg alsjeblieft dat je je kunt indentificeren het zou jammer zijn als je dit vergeet en daardoor niet naar binnen kunt. Hier sturen we je nog een extra e-mail over om je te helpen herinneren.

Na de aankoop van je ticket ontvang je de ticket in de e-mail waarmee je de aankoop hebt gedaan.

LET OP: IEDERE TICKET HEEFT EEN UNIEKE BARCODE DIE 1 X TE SCANNEN IS. DIT WORD GEDAAN BIJ BINNENKOMST.

Vanaf welke leeftijd kan ik deelnemen?

Liefde is voor alle leeftijden, maar om dit volledig te kunnen ervaren en het maximale resultaat te kunnen behalen is het advies om het volwassen vermogen te hebben dit programma te kunnen toelaten.

Hoe word ik geïnspireerd?

Wat heeft het leven jou te bieden? Hoe leer je zefliefde leven? Hoe krijg ik meer rust in mijn hoofd? Hoe kan ik ware liefde aantrekken? Hoe kan ik ware liefde behouden? Wat is de kracht van leven vanuit mijn gevoel? Hoe kan ik zonder schuldgevoel mijn hart volgen? Wat heb ik nodig in de liefde? Hoe kijk ik naar mezelf? Wat is de MAGIE van de liefde en het leven?

Dit zijn een aantal magische vragen die er in het love event door een unieke beleving voelbaar worden. Jedid-Jah en Marike spreken over de meest intenste zaken van de liefde en het leven.

Ook zullen ze vragen stellen aan de mensen die in de zaal zitten en hun levenswijsheid delen. Er zal gelachen, gehuild en geheeld worden.

De fijne afwiselling tussen het invullen van de vragen, het delen van kennis, het geven van levensvoorbeelden en het ervaren van de humor maakt de ervaring van de liefde magisch tijdens dit love event.

Aan het eind kun je dus jouw levenswerkboek mee naar huis nemen als jouw persoonlijk en zuiverste gids voor jouw magische leven en liefdesleven.

Volg je hart

De schoonste 

energie is LIEFDE

Zijn er vragen?

Met liefde zijn we er

Email

welkom@reickacademy.com

Address

Ibiza

Wij hebben er zin in

Tot op 3 december