blijf in verbinding met ons,maar vooral met jezelf door je te blijven inspireren voor persoonlijke groei.

We inspireren je met liefde en onze levenswijsheid voor een magisch leven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf jezelf persoonlijk ontwikkelen, boost je zelfliefde en ontmoet gelijkgestemden.

Blijf in verbinding en kom naar het vervolg dagretraite in Noord-Holland

Vanwege het grote succes van onze retraites op Ibiza en Noord-Holland, waarbij we zoveel mensen mochten inspireren en er magische positieve veranderingen hebben plaats gevonden, is er veel vraag naar een vervolg, een terugkom dag. We willen je de kans geven om de positieve energie die je eerder hebt ervaren vast te houden zodat je in verbinding blijft met jezelf en met ons.

Zoals je ons kent, inspireren we je vanuit oprechtheid en altijd met onze liefde.

We organiseren een DAGRETRAITE in Noord-Holland, dit is alleen voor de mensen die al eerder bij ons zijn geweest op Ibiza of in Noord-Holland. Elk kwartaal maken we liefde tijd vrij en realiseren we een bijzondere dag om in je kracht te (blijven) staan. Iedere dag staat in het teken van zelfliefde en het volgen van je hart om je die boost te geven voor meer verbinding met jezelf. Ieder kwartaal is er een extra thema, zodat wanneer je vaker wilt komen, je elke keer nieuwe inspiratie van ons krijgt.

Voor wie is deze dag?

  • Voor jou, als je eerder bij ons bent geweest.
  • Voor jou, als je openstaat voor meer persoonlijk groei.
  • Voor jou, als je in balans wilt blijven.
  • Voor jou, als je gelijkgestemde wilt ontmoeten, ervaringen wilt delen en wilt verbinding met anderen. 

Klik op de gouden button en kom gelijk in contact met ons.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn 275,- voor een verzorgde dag met coaching, inspiratie, lunch, drankjes, het ontmoeten van gelijkgestemde, je krijgt een e-book kado en een mooie ceremonie.

We starten om 12.00 uur (voor de mensen die van ver komen is dit relaxed starten). Het duurt tot ongeveer 17.00 uur. Voor wie wil zijn er daarna voldoende mogelijkheden om op eigen gelegenheid in het prachtige Bergen (NH) in het authentieke dorp neer te strijken bij één van de vele restaurantjes, vanuit het dorp een wandeling te maken in het bos of naar het strand te rijden wat op 10 minuten afstand ligt om heerlijk uit te waaien. Mocht je willen blijven dan kun je (met onze tips) een overnachting bijboeken.

Dagretraite “in verbinding” in Noord-Holland

Vergroot je zelfliefde, blijf jezelf ontwikkelen en hou het positieve gevoel vast. Waar loop je in vast? Wat heb je ervaren? Welke vragen heb je? Er is ruimte om je vragen te stellen.

Door meerdere keren per jaar jezelf te blijven inspireren, hou je jezelf in beweging. Je blijft in verbinding met jezelf, je leert te luisteren naar je eigen intuïtie, gaat meer kracht ervaren in jezelf, Je zelfvertrouwen neemt toe, je energie niveau is veel hoger, je straalt, je trekt meer positieve ervaringen aan en je ziet alles als een kans in je leven om te mogen leren, je ervaart de magie. En dit wil je blijven vasthouden, alleen, samen, met ons en met gelijkgestemde voor een magische ervaring.

HOU HET GOEDE GEVOEL VAST..

Leer je zelfliefde vergroten, je zelf op waarde schatten en je hart volgen.

Intussen schreven we meerdere boeken en is ons boek, het debuut:”De vrouw van magie” herschreven, zodat het je nog meer zal inspireren voor een magisch leven! Door het grote succes van onze boeken en producten is er een enorme behoefte ontstaan aan liefdescoaching & inspiratie. De plek waar ultiem tot rust gekomen kan worden, inzichten gecreëerd kunnen worden en antwoorden tot stand komen is dan ook bij ons op in Noord-Holland.

Naast de vele retraites die we organiseren, geven we ook privé coaching en coachen we bedrijven en ondernemers om zelfliefde te vergroten en iedereen in zijn kracht te zetten. Wij zijn geen hulpverleners maar geloven in de kracht in jou, jezelf! Als je gelooft in jezelf kun je alles bereiken wat je wilt. Als de energie stroomt en wanneer je in verbinding staat met jezelf, is alles mogelijk, dan verdwijnen angsten, burn-outs, ziektes, verslavingen, negatieve gedachtes en verkeerde keuzes. We zijn allemaal op aarde om te leren, wij noemen het levenslessen, die je mag leren en de belangrijkste ervan is jezelf op waarde schatten. Daarmee inspireren we jou!

Stap uit de drukte en krijg een helicopterview over jouw leven en liefdesleven. Door een inspirerende dag om coaching te volgen in Noord-Holland. Het vervolg van jouw innerlijke reis gaat verder …

Kom alléén, met je partner of met mensen die je lief zijn en ontmoet gelijkgestemden!

 

WIL JE PERSOONLIJK ONTWIKKELEN MAAR LIEVER NIET IN EEN GROEP? WIL JE MET ONS IN VERBINDING BLIJVEN EN HET VOELT FIJNER OM ONS ONLINE TE ONTMOETEN?

We willen je de kans geven om de positieve energie die je eerder hebt ervaren vast te houden zodat je in verbinding blijft met jezelf en met ons. Je kunt een afspraak maken voor persoonlijke groei en ons online ontmoeten. Gewoon vanuit een plek waar jij je fijn voelt en dat de energie goed is.

Zoals je ons kent, inspireren we je vanuit oprechtheid en altijd met onze liefde.

We hebben tijd vrijgemaakt speciaal voor de mensen die bij ons zijn geweest voor coaching of een retraite. We maken met liefde tijd vrij en realiseren we een bijzonder moment om ONLINE in je kracht te (blijven) staan. Iedere dag staat in het teken van zelfliefde en het volgen van je hart om je die boost te geven voor meer verbinding met jezelf. Iedere sessie is een speciaal op maat gemaakt moment en is persoonlijk op jou gerichte coaching. Zodat je elke keer nieuwe inspiratie krijgt.

Voor wie is de online coaching?

  • Voor jou, als je eerder bij ons bent geweest.
  • Voor jou, als je openstaat voor meer persoonlijk groei.
  • Voor jou, als je in balans wilt blijven.
  • Voor jou, als je liever ons online ontmoet, in een één op één gesprek met ons jouw ervaringen wilt delen en wilt ontwikkelen. 

Klik op de gouden button en kom gelijk in contact met ons.

schrijvers,coaches,mentoren & inspiratoren over de MAGIE van de liefde

 Marike & Jedid-Jah

Dit schrijversduo wist al duizenden harten te veroveren met hun zelf geschreven boeken en eigen ontwikkelde producten over de MAGIE van de liefde en het leven. Ze hebben van de liefde hun missie gemaakt en zijn nu succesvolle liefdes coaches met veel toewijding voor mensen om ware liefde te vinden, te behouden en te versterken. Zij geloven dat de liefde het meest intenste is in ons leven. Wanneer we onszelf  liefhebben en de juiste partner aantrekken kunnen we het onmogelijke mogelijk maken!

Hieronder zie je de meest gewilde producten van Reick Academy, voor meer boeken en producten verwijzen we je met liefde naar de shop, deze kun je bekijken bij het kopje ‘producten’.

Wij houden van communiceren

Het eiland van magie op Ibiza en onze magische retraites in Noord-Holland …

Vanwege de vele aanvragen willen we iedereen eerst persoonlijk en telefonisch spreken. Zo kunnen we elkaar leren kennen en kijken of de coaching aansluit bij jouw behoeften.

Alle aanvragen worden telefonisch en via de e-mail bevestigd. Zo hebben we frisse, heldere en persoonlijke communicatie. Iedere aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Een reservering is pas definitief als deze door beide partijen is bevestigd. Door het grote succes en de vele aanvragen willen we iedereen altijd persoonlijk spreken via de telefoon. Zo kunnen we ontdekken of de coaching bij je past en voor jou het mooiste resultaat uit deze dagen op Ibiza halen.

 

 

Na het invullen van het aanvraag formulier nemen wij persoonlijk telefonisch contact met je op
welkom@reickacademy.com