Ervaringen van lezers die jou voorgingen

Lees onze reviews van: De vrouw van magie & De kracht van magie

Daan uit Utrecht

” Dit boek is een openbaring voor mijn leven geweest. De manier waaarop ik de liefde eerst beleefde en na het lezen van dit boek is een grote positieve verandering.”

Nina uit Gorinchem

” Vanaf het begin tot het einde bleef ik geboeid door dit bijzondere verhaal. Een fijn gestructureerde lijn zit in het boek. Het is diepgaand met een heldere visie. Een top geschenk aan jezelf en anderen.”

Victoria uit Haarlem

” Ik heb dit boek gekocht om samen met mijn partner onze relatie een extra boost te geven. Het heeft ons romantiek, inzichten en spanning gebracht. Een aanrader voor vele doeleinden.”

Menno uit Sliedrecht

” Wauw echt een ander boek dan ik tot nu toe gelezen had. Zo eerlijk en oprecht geschreven. Erg fijn om geboeid te raken door een waargebeurd verhaal van een stel.”

Anne - Sophie uit Leiden

” Ik twijfelde om dit boek te kopen. Als het maar niet te zweverig is dacht ik. Ik ben enorm verrast en erg geboeid door dit prachtige verhaal. Niet zweverig, maar wel inspirerend en leerzaam. Flink kunnen ontspannen en bijkomen door dit boek.”

Greg uit Zeeland

” Een boek vol beleving en prachtige details. Elke bladzijde vertelt een waardevolle boodschap.”

Kim uit Moerkapelle

” Vanaf de eerste bladzijde kreeg ik een positief gevoel over het vervolg van dit boek. Ik ben snel afgeleid, maar dit verhaal hield mij enorm vast. Bedankt voor dit fenomenale verhaal.”

Kaat uit België

” Wat een nieuw verhaal om te lezen. Deze twee mensen wisten op zo’n openhartige manier mijn ziel te raken en te motiveren om alles uit het leven te halen.”

Zoë uit Hoorn

” Ik heb moeite met de liefde gehad. Elke keer steeds de verkeerde partner. Door de eerlijke en heldere vragen in dit boek heb ik me eigen behoeften leren inzien en omarmen. Bedankt voor dit complete boek.”

Jolanda uit Barendrecht

” KIPPENVEL ECHT EEN AANRADER. DIT BOEK ZET DE LIEFDE OP EEN VERDIENDE TROON.”

Michael uit Amsterdam

” Als man zijn is dit boek een goede sturing om een vrouw en de relatie nog beter te bergijpen. Ik hou niet van lezen, maar dit cadeautje van mijn vrouw heeft mijn hart doen opengaan. Aanrader MANNEN!!”

Jamaya uit Zoetermeer

” Het bijzondere stuk om te lezen dat liefde geen blokkade kent als het om leeftijd, cultuur en verschillende achtegronde gaat. Erg dapper en mooi om te lezen hoe jullie een voorbeeld hebben gegeven voor ons als mensen.”

Richard uit Drachten

” Ik ben een ondernemer en altijd bezig met doelen te behalen, daardoor was ik de liefde vergeten. Het vuur is door dit boek weer aangegaan. Ik heb dit boek ook aan mijn personeel getipt!. Bedankt Jedid-Jah en Marike.”

Sam en Daniëlle uit Weert

” Wij hebben dit boek aan elkaar voorgelezen. Het zorgde voor herkenning en gaf ons mooie momenten van toenadering en dankbaarheid. “

Jorden uit Schiermonnikoog

” Ik ben totaal geen lezer, maar in de liefde lukte het steeds niet. Door dit boek zijn mijn ogen wijd open gaan staan en ben ik gaan voelen. Super bedankt. “

Annabel uit Haarlem

” Meeslepend, uitdagend, professioneel, romantisch, boeiend en verfrissend. Super super dankbaar voor dit boek. “

Anouk uit Maassluis

” Heel gaaf boek. Gekregen van mijn vriendin om mijn leven sterker te maken. Ik ben verkocht aan de vormgeving, de tips en de manier waarop ik iedere dag dit boek kan gebruiken. Super bijzonder en mooi gedaan “

Kevin uit Texel

” De kracht van magie is een favoriet om iedere dag mee op te staan. Ik sla een bladzij open en ben verrijkt met inzichten. “

Marco uit Schiebroek

” Ik heb beide boeken gelezen. Wat een mooie toevoeging zijn deze boeken op elkaar. Heel knap hoe je deze twee boeken zo super boeiend en uitdagend kunt maken. Ik bewonder deze auteurs. “

Jessie uit België

” Het boek de kracht van magie heeft mijn leven veranderd op een nuchtere en inhoudelijke wijze. De schrijfwijze is super fijn te volgen en de quotes zijn echt fascinerend. Zoveel inhoud, kracht en magie zit er in dit boek verborgen. Ik kan het keer op keer blijven lezen. “

Alle boeken zijn door Jedid-Jah & vrouw van magie – Marike – met alle liefde geschreven, vormgegeven en uitgebracht.

Schaf deze magische boekenreeks aan bij de schrijvers, hier rechtstreeks op Reick academy.com.

Of bij betrouwbare (online) partners en boekwinkels in heel Nederland en België.