Ga op reis naar het schrijversduo 

voor een opleiding tot coach op het magische Ibiza : Volgende mogelijkheid is  21 november!

 

 

 

 

schrijvers,coaches &inspiratoren over de MAGIE van de liefde

 Marike & Jedid-Jah

Dit schrijversduo wist al duizenden harten te veroveren met hun zelf geschreven boeken en eigen ontwikkelde producten over de MAGIE van de liefde en het leven. Ze hebben van de liefde hun missie gemaakt en zijn nu succesvolle liefdes coaches met veel toewijding voor mensen om ware liefde te vinden, te behouden en te versterken. Zij geloven dat de liefde het meest intenste is in ons leven. Wanneer we onszelf  liefhebben en de juiste partner aantrekken kunnen we het onmogelijke mogelijk maken!

 

Hieronder zie je de meest gewilde producten van Reick Academy, voor meer boeken en producten verwijzen we je met liefde naar de shop, deze kun je bekijken bij het kopje ‘producten’.

 

Veel gestelde vragen over de opleiding A.Q.

Deze opleiding op IBIZA tot magische coach leert jou om de maximale energie, emotionele ontwikkeling, puurste gevoel en kracht over te brengen en jezelf ultiem te ontdekken als coach & mens.
Herken jij deze punten:
Ik wil na deze opleiding direct aan de slag als coach & inspirator.
Ik ben bekend met persoonlijke ontwikkeling en bezit een gezonde basis zelfreflectie.
Ik ben klaar om mijn levensverhaal te gebruiken als inspiratie voor anderen.
Ik ben er klaar voor om mezelf rationeel, emotioneel en gevoelsmatig naar een maximaal resultaat te ontwikkelen.
Ik ben er klaar voor om mezelf tot magische coach te transformeren en mijn gaven een groot podium te geven.
Ik ben er klaar voor om volledig eerlijk naar mezelf te zijn en in de 7 daagse opleiding op Ibiza mezelf volledig open te zetten om persoonlijk succes te ervaren.
Ik vind het fijn om direct een bewezen en succesvolle concept, methode en programma van REICK academy te kunnen gebruiken voor mijn eigen praktijk of om mijn bedrijf uit te breiden.
Het eiland van magie op Ibiza

Een plek waar liefde en zelfliefde tot bloei komt.

Wij zijn Marike & Jedid-Jah en schreven het geheime recept voor de MAGIE van de liefde en het leven. Wij zijn inspiratoren en coaches op Ibiza. Door het grote offer wat wij aan de wereld gebracht hebben kunnen we deze energie delen met de mensen die zichzelf op waarde schatten en klaar zijn om coach & inspirator te zijn voor de mensen om hun heen. Door het grote succes van onze retraites die wij op Ibiza geven en de coaching die daarbij komt kijken. Hebben op aanvraag deze opleiding tot magische coach ontwikkeld.

Eerst deden we dit met succes in Nederland en nu mogen we de wereld inspireren. Wij hebben er zin in en we hopen jou te mogen ontmoeten en inspireren om een magische coach te zijn.

Maak jouw levensverhaal tot een bron van magische energie en wees bereid om jezelf een groot podium te geven. Hierdoor kan je levens veranderen.

Jaarlijks mogen wij duizenden mensen inspireren online en live op Ibiza. Wij coachen individu’s, ondernemers, coaches, energie werkers, psychologen, therapeuten en artsen.

Wil jij ook graag jouw energie, kennis, doorleefde wijsheid en kracht gebruiken om een magische coach te zijn?

Bij de opleiding ontvang je een exemplaar van ons boek de vrouw van magie, de kracht van magie en het REICK levenswerkboek. Deze boeken zijn een must om gelezen te hebben en hier komen onderwerpen en vragen uit terug. Het REICK levenswerkboek kun je thuis invullen en neem je ingevuld mee naar Ibiza.

Je bent klaar om volledig ja te zeggen tegen de bron van wijsheid die in je leeft.

 

 

Wat geeft deze opleiding jou?

Ga gelijk als coach aan de slag met ons programma in jouw eigen praktijk.

We leren jou deze onderwerpen toe te passen in de praktijk en over te brengen met kracht en de juiste energie aan de mensen die jij gaat coachen.
Je krijgt toegang tot ons 10 stappenplan voor persoonlijk succes.Deze bewezen methode leren we jou in de zeven daagse opleiding toepassen en overbrengen.
 • Door de grote animo voor deze unieke coachingsopleiding zijn we selectief in wie we toelaten.
 •  We bellen altijd eerst met je om persoonlijke kennis te maken. Zo kijken en voelen we aan of dit coachingstraject en de opleiding bij je past. Als er een match is van beide kanten sturen we je informatie en het aanmeldformulier toe. Je stuurt ons dit volledig ingevuld terug met een motivatiebrief.
 • Past wie je bent als mens en coach bij ons concept? Dan nodigen wij je uit voor een ontmoeting via Zoom.
 • We plannen dan samen je komst naar Ibiza.
 • Na deze opleiding ben je volledig klaar om ons concept te mogen gebruiken voor jouw eigen praktijk om hiermee anderen te mogen inspireren!
 • Jij krijgt na de opleiding toegang tot onze kennis en ons programma om gelijk te kunnen starten als coach.
 • Jij mag ons concept en onze methode met het Levenswerkboek gebruiken voor jouw praktijk, website en campagne.
 • Je hoeft niets meer zelf te ontwikkelen alleen te doen waar jij gelukkig van word en dat is mensen helpen en inspireren.
 • Krijg toegang tot het inkopen van al onze boeken en producten tegen een vaste inkoopprijs.
 • Wij verwijzen mensen door naar jouw praktijk en waarborgen de locaties in Nederland en België. Zo blijf je uniek en behoud een ieder zijn of haar regio.
 • Word vermeld op onze website als coach! Je draait mee in onze campagne.
 • Wij helpen je met tools om je bedrijf op te zetten tijdens de opleiding en/of je bedrijf te versterken.
 • Tijdens de opleiding leer je volledig jezelf het podium geven dat nodig is om jezelf te laten zien als mens & coach aan de wereld. Zodat je een inspiratiebron bent voor anderen.
 • Ontmoet gelijk gestemden en ontdek relaties die van onmisbare waarde zijn.
 • Ervaar deze magische zeven dagen als onderdeel van jouw levensreis op Ibiza.
 • Krijg toegang tot onze community.
 • We maken een whatsapp groep om in verbinding te blijven met ons en andere door ons opgeleide coaches, waarin je vragen kunt stellen en om elkaar te inspireren.
 • Wij blijven warm verbonden en je kunt iedere maand met ons in gesprek om advies, kennis en het sparren over een goede visie.
 • Wil je naast deze opleiding ook graag naar het buitenland om coaching te geven? Je mag zelf bepalen waar je de coaching weken wilt draaien. Nederland, belgië of in het in het buitenland. Wij zullen je vrijblijvend tips en advies geven om de weken zo goed mogelijk op te zetten.
 • We zijn selectief in wie we als (toekomstige) coach toelaten zodat we op hoog niveau coachen en REICK academy het licht kan zijn voor anderen en we de liefde kunnen verspreiden. Want samen kunnen we de wereld een stuk mooier maken!
 • Ook krijg je de kans om de mensen die bij ons komen door verwezen te krijgen naar jouw praktijk. Als we genoeg vertrouwen en ervaring in je zien.

Ontvang volledige toegang tot ons gehele concept en wij leren jou ons programma te gebruiken voor jouw praktijk.

 

 

Zeven dagen opleiding op Ibiza

Je volgt zeven dagen lang een magisch traject bij de schrijvers, coaches & inspiratoren Jedid-jah en Marike. Alle emotionele energieën, krachten, inzichten en gedachten worden met zorg, liefde en kennis tot een bron van geloof, vertrouwen en energie gevormd.

Coach & mens

 Leer ontdekken wie je bent als coach en mens. Dit lijken twee verschillende levenswijze, maar dit blijkt echter anders te zijn. Leer volledig open te staan voor jouw gevoel en ontdek waanzinnige inzichten die je als mens & coach transformeren naar een nieuwe dimensie.

Opdrachten en theorie

Er is 4 uur per dag coaching waarin we jou volledig de aandacht geven. Wie ben je? Waar sta je nu? Wat heb je nodig? Zijn vragen die doorleeft worden. Iedere gedachten, ieder gevoel en iedere emotie zal volledige aandacht krijgen om waardig coach te kunnen zijn.

Biologisch eten

Gezond en goed eten zorgen er voor dat alle energie gebruikt kan worden je eigen ontwikkeling. Vers en goed eten. Dit is ook onderdeel van de levenswijze die we met elkaar gaan ontdekken. Wat betekent goed zorgen voor lichaam & geest? Doorleven en voelen.

Ontdekken van de theorie

We gaan alle theorie in de praktijk brengen. Want de kennis tot je nemen is slechts het begin. Als de kennis met succes kan worden toegepast in de praktijk kom je tot het ultieme resultaat om een magische kracht te  zijn voor de mensen die je gaat inspireren als coach.

Ben jij klaar om coach te worden?

Alleen mensen die houden van persoonlijke ontwikkeling, een goede basis van zelfreflectie hebben, klaar zijn om liefde uit te zenden, zelfliefde als prioriteit voelen voor een magisch leven en open staan voor nieuwe inzichten! Mogen deze opleiding starten.

Hoe zien de opleidingsdage eruit?

Iedere dag om 8:30 krijg je van ons een vers & vegetarisch onbtijt. Om 9:15 starten we met de opleiding. En in de middag krijg je een vers & vegetarische lunch.

De opleiding bestaat uit twee gedeeltes: Ochtend 2,5 uur en na de lunch van een half uur starten we in de middag met het andere gedeelte van 2,5 uur. 

In de ochtend hebben we de theorie en in de middag doen we de theorie in de praktijk brengen. Door verschillende cases, rollenspellen, voorbeelden, opdrachten en gesprekken.

De kennis doorleven en toepassen staat centraal bij deze opleiding. 

In de middag heb je vrije tijd om volledig tot jezelf te komen en alle kennis te laten bezinken. Maak gebruik van de tuin, het zwembad of ontdek het magische eiland ibiza. Alleen of samen met de mensen die deze opleiding volgen.

Er zal op de laatste dag ook een examen plaatsvinden waar je niets voor hoeft te leren alleen voor te bereiden. Dit zal een case zijn om te kijken of alle kennis die je hebt opgedaan helder is aangekomen en of je klaar bent om dit over te brengen aan de mensen die je gaat coachen.

 

Wat ga ik leren op deze opleiding?

Deze opleiding op Ibiza tot magische coach leert jou om de maximale energie, emotionele ontwikkeling, puurste gevoel en kracht over te brengen en jezelf ultiem te ontdekken als coach & mens.

We gaan acht onderwerpen behandelen en in de praktijk brengen door verschillende cases en activiteten.

1. Zelfliefde

2. Liefde & ware liefde

3. Gevoel & intuïtie

4. Jouw gedachten

5. Jouw dromen & wensen

6. Dankbaarheid

7. Visualiseren & manifesteren

8. MAGIE

Deze onderwerpen vormen de basis om de beste versie van jezelf & als coach te kunnen zijn. 

Ook gaan we jou ons reick 10 stappenplan leren te gebruiken als mens & coach in jouw praktijk.

Je leert onze bewezen methode en programma gebruiken om mensen te coachen & te inspireren op de manier die bij je past.

Je leert jezelf transformeren en op een magische manier laten groeien om al jouw krachten in te zetten als inspiratie voor anderen. Jouw magische levensverhaal een podium geven om dit jouw gaven te laten ondersteunen. 

Leer jouw missie vertalen in een realistische waarde. Leer hierdoor je doelgroep beter kennen en jezelf als coach aanvoelen.

Je komt  voor jezelf! Om het maximale resultaat als coach te kunnen behalen. Daarom hebben we 5 uur per dag coaching & inspiratie. Dit wordt goed afgewisseld met eigen tijd en privacy. Er is voldoende ruimte om jezelf, als stel of als vrienden terug te trekken en met elkaar te zijn. De tuin van de finca bied genoeg mogelijkheden en het eiland natuurlijk ook.

Hierdoor blijft de energie, aandacht en focus om dingen op te nemen en te overdenken ultiem.

Na 16:30 is er iedere dag tijd om vrij te besteden.

Deze onderwerpen zullen we behandelen op Ibiza

Na jouw reservering sturen we alle boeken naar jouw woonadres op. Zodat de opleiding thuis al kan beginnen.

We gaan volledig jezelf bloot stellen aan de eerlijkste en zuiverste dimensie die in ons als mens aanwezig is. Het is een ervaring die door veel mensen als levens veranderend word beschouwd. Ons 10 stappen plan voor persoonlijk succes komt hier als magische ondersteuning extra bij.

Dit is een succesformule die veel toonaangevende coaches, energie werkers, psychologen en artsen word gebruikt. Om zo terug te gaan naar de kern van onze gedachten, gevoelens en emoties.  Vanuit hier ben je in staat om in je eigen kracht te staan en dus een goede coach te zijn voor de mensen die op jouw levenspad komen.

Door het stellen van goede vragen krijg je heldere antwoorden. Dit levenswerkboek is een bewezen en succesvolle methode om onmisbare inzichten te krijgen in jezelf en jouw liefdesleven. Ware liefde aantrekken, ware liefde behouden en ware liefde versterken. Hierdoor kun je jouw zelfliefde vergroten en ben je in staat om betere keuzes te maken.

Daardoor durf je steeds meer en meer jouw gevoel verder open te zetten. Dit boek kent 8 hoofdstukken met vragen die we gaan behandelen. De vragen kun je invullen tijdens de sessies en in jouw vrije tijd. 

Het geeft een realistisch, eerlijk en overzichtelijk beeld van wie je bent, waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat je nodig hebt. De volgende onderwerpen zullen aanbod komen:

1. Zelfliefde

2. Liefde & Ware liefde

3. Gevoel & intuïtie

4. Jouw gedachten

5. Jouw dromen & wensen

6. Dankbaarheid

7. Visualiseren & manifesteren

8. Magie

Zijn er dingen die je vooraf met ons wilt delen?

Ieder mens heeft zijn eigen levensreis daarbij horen zijn of haar gedachten en ervaringen. Voel je vrij om dingen te delen die op je hart liggen en die belangrijk kunnen zijn voor ons om vooraf te weten. We staan vertrouwelijk voor je klaar.

Wat mag ik zelf regelen voor de reis en verblijf?

Het verblijf, heerlijk ontbijt, lunch en drinken zijn inbegrepen. Alle opdrachten, cases, eindexamen en activiteiten zijn inclusief.  Alleen het avondeten is exclusief dit doen we bewust omdat mensen dan de tijd hebben om volledig tot zichzelf te kunnen komen. Ook kan hierdoor alles landen en er weer ruimte worden gemaakt voor de volgende opleidingsdag.

Je krijgt onze boeken: de vrouw van magie, de kracht van magie en het levenswerkboek opgestuurd op je woonadres. Thuis vul je alvast het complete levenswerkboek in zodat we dit tijdens de 7-daagse opleiding kunnen bespreken.

De laatste dag sluiten we bijzonder af met een drankje, hapje en een magische opdracht.

Je krijgt ons mobiele nummer en we houden contact voor en na de vlucht. 

Hoe ziet een coaching & inspiratie sessie eruit?

Dit gebeurt altijd op een inspirerende plek.. We doorlopen iedere dag 2 hoofdstukken en daarbij horen vragen die je voor jezelf kan invullen. 

Wij delen onze kennis en gaan met jou in gesprek over de Magie van de liefde en het leven. Doordat we stapsgewijs het levenswerkboek volgen ontstaan er mooie gesprekken en inzichten. We zullen door de sessies heen je laten reflecteren, nadenken en kennis laten toepassen. Door voorbeelden uit de praktijk, uit ons leven en jouw eigen leven. Ook zullen er fysieke opdrachten kunnen plaatsvinden om je zelfliefde, zelfvertrouwen en energie een boost te geven.

De gesprekken zullen in een groep van fijne en krachtige dynamiek plaatsvinden. En het is ook mogelijk om ons individueel te spreken. Marike & Jedid-jah zullen samen de coaching & inspiratie geven. Dit zorgt voor een sterke en fijne dynamiek.

Er is altijd vrije ruimte voor spontane ingevingen, emoties, gevoelens, gedachten, opmerkingen wensen en behoeften. Er heerst een vertrouwelijke en menselijke sfeer. Hierdoor is iedereen op zijn gemak en wordt alle informatie eerlijk en zuiver behandeld.

 

Hoe zien de opdrachten eruit en krijg ik ook een eindtoets?

De theorie van de opleiding word iedere dag afgewisseld door magische opdrachten die jou laten voelen wat je denkt. Alle kennis is pas van toegevoegde waarde als je dit kunt toepassen en overbrengen in de praktijk. Op deze manier kun je na de opleiding direct als coach aan de slag of als een krachtiger en ontwikkelde coach je bedrijf versterken.

Er zullen cases en rollenspellen gedaan worden om te kijken hoe je reageert op verschillende persoonlijkheden, hoe je mensen aanvoelt, welke houding je aanneemt in situaties en wat dit doet met jouw energie, gedachten, emoties en gevoelens. Blijf je professioneel, mens & coach in één?

We gaan concreet in gesprek over de toegevoegde waarde die je bezit als coach om dit te vertalen naar een realistisch plan om je bedrijf op te zetten of te kunnen vergroten. Ons programma leer je ervaren en doorleven. Waardoor je dit direct als je terug bent kunt en mag gaan draaien in jouw praktijk. 

Er worden intense gesprekken gevoerd over wie je bent, waar je nu staat en wat je nodig hebt om jezelf als coach te blijven ontwikkelen. Je gaat jezelf in deze 7 dagen een podium geven die bij je past. En gaat bovenal voelen wie je nu bent als coach.

Na de opleiding en mede door de opdrachten ben je dus volledig in staat om ons concept, onze succesvolle methode en ons programma te gebruiken voor jouw praktijk. Maar ook om als magische coach aan de slag te gaan en/of jezelf als coach te hebben ontwikkeld tot een maximaal licht om je gaven en de kwaliteit van je missie te verbeteren.

 

Wat is de investering van de opleiding? En is dit zakelijk aftrekbaar?

Na de opleiding heb je toegang en toestemming om ons gehele concept, methode en programma te mogen gebruiken voor jouw praktijk. Je hoeft niets meer te investeren of te schrijven. Wij adviseren jou hoe je dit het beste kunt inzetten om jouw bedrijf op te richten en/of te vergoten. Ook heb je toegang tot het inkopen van al onze producten voor een magische korting.

Je hebt dus een compleet concept in handen om direct te kunnen starten als coach en je hebt ons als spar partners wanneer jij dit wilt.

7 dagen all inclusief bij ons op IBIZA voor 2750,- EX BTW. Na de opleiding ben je coach & inspirator en wordt je officieel gecertificeerd volgens de methode van Reick Academy B.V. ook word je vermeld op onze website en verwijzen wij de mensen naar jou door die wonen in jouw regio.

(doordat we het licht in de wereld willen verspreiden en zoveel mogelijk mensen de kans willen geven om hun magische verhaal te delen. We hebben een krachtig concept kunnen ontwikkelen. Ook de connecties die wij op het eiland hebben op gedaan stimuleren deze opleiding. Daarom hebben we de prijs kunnen verlagen en dit magische bedrag tot stand weten te brengen. Het is belangrijk om zoveel mogelijk liefde met elkaar te kunnen verspreiden.)

Wil je in delen betalen? Je kunt vrijblijvend en kosteloos in 2 keer betalen dan zijn de kosten goed te overzien. 2x 1375€ ex BTW.

Een financieel adviseur, accountant of boekhouder weet onder welke koste post deze opleiding geplaatst kan worden. Hierdoor kan de BTW worden teruggevraagd. Wij maken als dit gewenst is een officiële factuur met de juiste gegevens.

 

Mag ik jullie programma draaien in Nederland, België en/of het buitenland ?

Na de opleiding het behalen van je diploma mag je onze methode, ons programma en onze kennis gebruiken om jouw eigen coaching weken te kunnen draaien. Ook zullen wij mentoren zijn om je tips en advies te geven dit goed te doen.

Voor wie is deze opleiding en moet ik al coach zijn?

Iedereen is welkom die klaar is om zijn levensverhaal en gaven te willen inzetten een licht te zijn voor anderen. Deze opleiding wordt gegeven aan mensen die als coach willen beginnen tot hele ervaren coaches die zichzelf willen verbeteren. Ook psychologen, licht werkers, energetisch werkers, artsen, schilders, sales managers, winkel medewerkers, bank medewerkers, creatieve beroepen, ict, finance en leraars.

Dit geeft dus aan dat onze opleiding door een brede doelgroep wordt gebruikt. Voel je welkom. 

De opleiding is erg populair onder mensen die hun leven totaal willen veranderen en graag een coachingspraktijk willen opstarten, maar ook onder ondernemers die hun praktijk willen versterken en/of vernieuwen met onze methode.

Je hoeft dus geen ondernemer te zijn of coach. Het gaat erom dat je besluit om jouw kwaliteiten en gaven te willen gebruiken om anderen te coachen & te inspireren.

Je voelt dat het tijd is om jezelf een podium te gaan geven en onderdeel te worden van een missie die liefde, kracht, inzichten en wijsheid verspreid in de wereld.

Welk geloof je hebt is ook niet van belang. Bij ons komen verschillende geloofsstromingen, culturen, visies en energieën tezamen om zichzelf te ontwikkelen tot magische coach.

Weet je niet zeker of dit bij je past? Dan willen we graag telefonisch met jou contacten om je te helpen en naar je gevoel te luisteren.

Door de vele aanmeldingen die we krijgen voor deze magische opleiding hebben we een AANMELDPROCEDURe. Zo voorkomen we teleurstelling voor beide partijen en kom je erachter of dit echt iets is wat bij je past.

vraag kosteloos bij het formulier: de opleidingsinformatie + aanmeldprocedure in PDF aan

 

 

 

 

Na het invullen van het aanvraag formulier nemen wij persoonlijk telefonisch contact met je op
welkom@reickacademy.com