voor een nog bewuster leven en liefdesleven

online community voor de magie van het leven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Jouw persoonlijke community.
  • Beleef de magische events, post, cursussen, live events en de app.
  • Kom volledig tot jezelf, vergroot je zelfliefde en ontmoet gelijkgestemden.
  • Wil je meer lezen? Dan kun je naar www.soulofinspiration.com gaan. De community mag je 7 dagen kosteloos uitproberen voor een fijn gevoel.
  • 8 euro per maand of 86 euro jaarlijks
  • Maandelijks opzegbaar zonder vragen voor een fijn gevoel.
schrijvers,coaches,mentoren & inspiratoren over de MAGIE van de liefde

 Marike & Jedid-Jah

Dit schrijversduo wist al duizenden harten te veroveren met hun zelf geschreven boeken en eigen ontwikkelde producten over de MAGIE van de liefde en het leven. Ze hebben van de liefde hun missie gemaakt en zijn nu succesvolle liefdes coaches met veel toewijding voor mensen om ware liefde te vinden, te behouden en te versterken. Zij geloven dat de liefde het meest intenste is in ons leven. Wanneer we onszelf  liefhebben en de juiste partner aantrekken kunnen we het onmogelijke mogelijk maken!

Hieronder zie je de meest gewilde producten van Reick Academy, voor meer boeken en producten verwijzen we je met liefde naar de shop, deze kun je bekijken bij het kopje ‘producten’.

De online community

Een plek waar liefde en zelfliefde tot bloei komt.

Wij zijn Marike & Jedid-Jah en schreven het geheime recept voor de MAGIE van de liefde en het leven. Door het grote succes van onze boeken en producten is er een enorme behoefte ontstaan aan liefdescoaching & inspiratie. De plek waar ultiem tot rust gekomen kan worden, inzichten gecreëerd kunnen worden en antwoorden tot stand komen is dan ook bij ons op de online community of bij onze retraites. Bekijk de website voor meer informatie.

We hebben inmiddels al duizenden mensen mogen inspireren met onze boeken en coaching. 

Stap uit de drukte en krijg een helicopterview over jouw leven en liefdesleven. Door een inspirerende community van soulofinspiration. De start van jouw innerlijke reis begint hier op het online eiland van magie. Wil je meer lezen? Dan kun je naar www.soulofinspiration.com gaan. De community mag je 7 dagen kosteloos uitproberen voor een fijn gevoel.

Kom alléén, met je partner of met mensen die je lief zijn. 

 

Verbinding

Weg van de drukte en tijd vrij maken om uit je hoofd te ontsnappen. Zet je gevoel open en ontdek een oase van rust. In de community word je geïnspireerd met content van de oprichters en andere soulmembers die ons hart en ziel tot rust brengen.

Inspiratie

Laat je verleiden door de dingen of mensen die het beste uit jezelf naar boven halen. De juiste inspiratie voor lichaam & geest. Zelfliefde krijgt een fijne boost waardoor we nog beter in staat zijn om grenzen te gaan stellen!  Om zo in je kracht te gaan staan.

Events, cursussen en chatten

Op een magisch platform waarin je de functies kunt gebruiken die je gewend bent van instagram & Facebook. Maak gebruik van cursussen, het posten van magische content, events, chatten met gelijkgestemden, de app en het krijgen van magische inzichten.

Speciaal thema iedere maand

Iedere maand is er een ontwikkel thema die we met elkaar doorlopen! Op nieuwe maan word deze afgesloten door een live Q&A met de schrijvers en inspiratoren Jedid-Jah en Marike. De thema’s kun je vinden op de community.

Gebruik de app of de website

Het is fijn om jouw levensreis de doorlopen zoals je dat zelf voelt en wilt. Daarom hebben we een magische app en een fijne website (ook voor de mobiel). Zo kan er wereldwijd op jouw tijd en op jouw tempo deelgenomen worden aan de community.

Positieve energie

Alleen mensen die écht willen verbinden en elkaars ziel willen inspireren zijn welkom op de community. Zo kan iedereen volledig zichzelf zijn. Krijg een boost energie om weer fris en krachtig jouw levensreis voort te kunnen zetten. 

.

Geniet, bewonder & heb lief.

DE COMMUNITY IS HEEL OVERZICHTELIJK EN HELDER ONTWIKKELD. ZODAT IEDEREEN ALLEEN DEEL HOEFT TE NEMEN AAN DATGENE WAAR HIJ OF ZIJ INSPIRATIE OVER WILT DELEN EN INSPIRATIE OVER WILT OPDOEN.

Wil je meer lezen? Dan kun je naar www.soulofinspiration.com gaan. De community mag je 7 dagen kosteloos uitproberen voor een fijn gevoel.

SAMEN MAKEN WE DE WERELD EEN STUKJE MOOIER.

Geniet van de liefde door zelfliefde.

DE MEEST ZUIVERE, UNIEKE EN ENERGIEKE COMMUNITY VAN NEDERLAND & BELGIË.

Wil je meer lezen? Dan kun je naar www.soulofinspiration.com gaan. De community mag je 7 dagen kosteloos uitproberen voor een fijn gevoel.

volg je hart

Alles staat in het teken van je hart leren volgen in vertrouwen en overgave.

iedereen mag zichzelf zijn

Iedere unieke ziel we nodig om de wereld magischer te maken. Wees daarom volledig jezelf,

Verbonden met je gevoel

Door de community stap je uit je hoofd en kom je volledig in je gevoel.

Online & fysiek verbinden
Toegang zolang jezelf wilt
Bepaal zelf wat je wilt plaatsen en wilt zien
Inspiratie mogelijkheden
Website + App
Functies van Facebook & instagram
Aanmaken van een magisch profiel
Iedere dag nieuwe inspiratie
Kosteloos 7 dagen proberen
Wij houden van communiceren

magische community

Zijn er vragen? Dan nemen we binnen 24 uur met liefde contact met je op!

Ervaar de community nu zelf! Geheel kosteloos en vrijblijvend. 

Wil je meer lezen? Dan kun je naar www.soulofinspiration.com gaan. De community mag je 7 dagen kosteloos uitproberen voor een fijn gevoel.

 

 

Na het invullen van het aanvraag formulier nemen wij persoonlijk telefonisch contact met je op
hello@soulofinspiration.com