ga op reis naar het magische schrijversduo Jedid-Jah & Marike op het eiland ibiza.

voor een magische verbinding tussen ouder en kind(eren). Speciale ouder en kind editie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Jouw persoonlijke reis op Ibiza samen met je kind of kinderen.
 • Beleef de magische coaching op drie verschillende en inspirerende locaties.
 • Kom volledig tot jezelf, vergroot je zelfliefde en ontmoet andere ouders en kinderen.

 

Veel gestelde vragen A.Q. en uitgebreide informatie

Magische opvoeding is ontstaan door ons grote succes met onze coaching en boeken. Wij hebben door de vele vragen dit thema speciaal ontwikkeld om ouder(s) en kind(eren) een nog sterkere relatie te laten krijgen.

Doordat je uit je eigen omgeving bent, in contact komt met andere kinderen en ouders, onze coaching volgt ontstaan er nieuwe inzichten, een sterkere emotionele band, een krachtige gevoelsband en waardevolle inzichten hoe de ouder en het kind de opvoeding beleeft en kunnen blokkades doorbroken worden.

Een echte investering voor de toekomst. Wij vinden dat iedere ouder en ieder kind deze rust, vrede en magische liefde verdient.

schrijvers,coaches,mentoren & inspiratoren over de MAGIE van de liefde

 Marike & Jedid-Jah

Dit schrijversduo wist al duizenden harten te veroveren met hun zelf geschreven boeken en eigen ontwikkelde producten over de MAGIE van de liefde en het leven. Ze hebben van de liefde hun missie gemaakt en zijn nu succesvolle liefdes coaches met veel toewijding voor mensen om ware liefde te vinden, te behouden en te versterken. Zij geloven dat de liefde het meest intenste is in ons leven. Wanneer we onszelf  liefhebben en de juiste partner aantrekken kunnen we het onmogelijke mogelijk maken!

Hieronder zie je de meest gewilde producten van Reick Academy, voor meer boeken en producten verwijzen we je met liefde naar de shop, deze kun je bekijken bij het kopje ‘producten’.

Magische opvoeding is ontstaan door ons grote succes met onze coaching en boeken. Wij hebben door de vele vragen dit thema speciaal ontwikkeld om ouder(s) en kind(eren) een nog sterkere relatie te laten krijgen.

Doordat je uit je eigen omgeving bent, in contact komt met andere kinderen en ouders, onze coaching volgt ontstaan er nieuwe inzichten, een sterkere emotionele band, een krachtige gevoelsband en waardevolle inzichten hoe de ouder en het kind de opvoeding beleeft en kunnen blokkades doorbroken worden.

Een echte investering voor de toekomst. Wij vinden dat iedere ouder en ieder kind deze rust, vrede en magische liefde verdient.

.

Het eiland van magie op Ibiza

Een plek waar liefde en zelfliefde tot bloei komt.

Wij zijn Marike & Jedid-Jah en schreven het geheime recept voor de MAGIE van de liefde en het leven. Door het grote succes van onze boeken en producten is er een enorme behoefte ontstaan aan liefdescoaching & inspiratie. De plek waar ultiem tot rust gekomen kan worden, inzichten gecreëerd kunnen worden en antwoorden tot stand komen is dan ook bij ons op Ibiza. 

Dit speciale thema is speciaal ontwikkeld om ouders en kinderen op een inspirerende, verfrissende en magische manier nog dichter naar elkaar toe te laten groeien. Ook ontmoet je andere ouders en kinderen dat enorm verrijkend is om van elkaar in kwetsbaarheid nieuwe inzichten te ontvangen.

We hebben inmiddels al duizenden mensen mogen inspireren met onze boeken en coaching. Vanwege de magische veranderingen die er zijn ontstaan in het leven van mensen waaraan wij mogen bijdragen hebben we besloten ons programma ook in de wintermaanden voort te zetten t/m december 2023. 

Stap uit de drukte en krijg een helicopterview over jouw leven en liefdesleven. Door een inspirerende midweek van minimaal vier dagen om coaching te volgen op het eiland. De start van jouw innerlijke reis begint hier op het eiland van magie.

Kom samen met je kind of kinderen.

 

 

Ontspanning

Weg van de drukte en tijd vrij maken om uit je hoofd te ontsnappen. Zet je gevoel open en ontdek een oase van rust. 

Inspiratie

Laat je verleiden door de dingen of mensen die het beste uit jezelf naar boven halen. De juiste inspiratie voor lichaam & geest.

(Liefdes) coaching

2,5 uur per dag inspiratie & coaching door Marike & Jedid-jah verdeelt over de ochtend en middag. Op verschillende en magische locaties in Ibiza.

Biologisch eten

Gezond en goed eten zorgen er voor dat alle energie gebruikt kan worden je eigen ontwikkeling. Vers en goed eten.

Ontdekken van het eiland

In beweging blijven zorgt voor balans. Je kunt er zelf of met ons het eiland ontdekken. Wij kennen de mooie en inspirerende plekjes op onze duim.

Positieve energie

Ibiza is het eiland met de zuiverste frequentie op aarde. Krijg een boost energie om weer fris en krachtig jouw levensreis voort te kunnen zetten. 

We laten je kennismaken met onze magische locaties voor logies bij onze vriendin ‘Kim’ op het eiland.

Geniet, bewonder & heb lief.

POWERLOVE ROOMS

Het magische eiland Ibiza heeft ons hart veroverd en doordat wij erg verbonden zijn met het eiland gaan wij al meer dan 20 jaar op onderzoek uit naar de meest authentieke plekjes van Ibiza. Doordat wij houden van een sfeervolle, authentieke en inspirerende plek, hebben wij drie locaties gevonden waar je het familie gevoel zult ervaren en volledig de magie van het eiland kan voelen.

De liefde, gastvrijheid, liefde voor de natuur, rust en positieve energie die wij belangrijk vinden om te ervaren tijdens je verblijf op Ibiza hebben wij kunnen vinden op drie inspirerende locaties. De eigenaren van deze plekken zijn het verlengstuk van de magie van de liefde en het leven die wij aan jou in deze week willen overbrengen.

Doordat wij geïnvesteerd hebben in de contacten die wij op het eiland hebben opgedaan is het verblijf mogelijk voor 350,- voor 3 nachten en 4 dagen. We weten uit ervaring dat het moeilijk is om voor dit bedrag ergens anders te kunnen verblijven, maar mocht je iets vinden dan ben je vrij om zelf de locatie uit te kiezen. Volg je gevoel.

Zo houden we het eenvoudig en weet je altijd waar je aan toe bent. Je kunt dus kiezen uit drie mogelijkheden:

1. Het authentieke hotel in Talamnca: waar je met heel de groep kunt verblijven.

2. De authentieke Finca van Anne: waar je met maximaal drie personen kunt verblijven.

3. De authentieke Finca van Jona: waar je met maximaal 6 personen kunt blijven.

Hierdoor kun je dus kiezen wat je graag wilt. Meer foto’s kunnen we als je dat wenst toesturen in pdf. Geef dit aan bij het aanvraag formulier. 

Impressie van het magische hotel

Wees welkom in het authentieke Ibiza. De energie werkt in het voordeel als je hiervoor open gaat staan. Dat gaat zeker lukken in dit unieke en inspirerende hotel aan zee.

Van de 5 sterren : scoort dit hotel een 5.0

Impressie van de Finca van Anne

Ontdek het échte familie gevoel en de warmte om alleen en tegelijkertijd met elkaar te zijn. In kwetsbaarheid kunnen we tot een mooie verbinding komen.

Van de 5 sterren: scoort deze finca een 4.8

 

Impressie van de Finca van Jona

Fijne tuin en magische energie om volledig tot jezelf te komen en je te laten inspireren van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Van de 5 sterren:  scoort deze finca een 4,8 

Magische coaching en het ontdekken van ibiza samen.

Geniet van de liefde door zelfliefde.

3 dagen magische coaching op het eiland door het schrijversduo, inspiratoren en mentoren jedid-jah & marike.

Door onze unieke manier van coaching heb je de ultieme beleving voor jou persoonlijke ontwikkeling. We beleven drie magische dagen op het eiland op drie verschillende plekken. Zo kom je volledig tot rust, blijf je geïnspireerd en komt Ibiza tot volledig tot bloei door de krachtige energie die erop dit eiland aanwezig is. 

We starten om 10:00 in de ochtend nadat je een heerlijk ontbijt hebt gehad op de Finca of hotel waar je verblijft. Alle drie de dagen zal er een verse lunch verzorgd worden bij de coaching en een magische beleving met een warme en fijne groep.

Lees alle informatie bij de veelgestelde vragen hieronder. Je kunt ons ook direct en vrijblijvend whatsappen.

Creatieve en unieke plek

Één van de drie dagen brengen we door op een creatieve en unieke locatie. Hier kom je volledig tot jezelf en ervaar je positieve energie.

Aan zee een oase van magie

Aan zee zijn zorgt voor kracht, rust en blijdschap. Op deze plek word de persoonlijke ontwikkeling enorm gestimuleerd en staat je gevoel open.

Verbonden met de natuur

Om volledig de gedachten tot rust te kunnen brengen hebben we de natuur nodig. Daarom zal één van de coaching dagen midden in de natuur zijn.

Drie dagen coaching
Verblijf 3 nachten en 4 dagen samen met je kind(eren) in het magische Ibiza
Midweek en in overleg met de eigenaressen langer verblijf mogelijk
Drie magische locaties
Vers ontbijt & lunch (vegetarisch) + water, thee, koffie en fris
Fijne plek om jezelf terug te trekken
Extra ontspanning beleven? Dit kun je bijboeken
Het Reick levenswerkboek
Ontmoet gelijkgestemden
Hoe ziet mijn verblijf eruit?

Je word geheel ontzorgd op je magische reis naar Ibiza. Je verblijft 4 nachten en 5 dagen op een hidden gem (unieke plek) op het eiland samen met groep in een Finca van onze betrouwbare vrienden. Je hebt dus de keuze uit drie mogelijkheden:

Doordat wij geïnvesteerd hebben in de contacten die wij op het eiland hebben opgedaan is het verblijf mogelijk voor 350,- voor 4 nachten en 5 dagen. Voor dit bedrag is het moeilijk om iets anders te vinden op het eiland, maar het is natuurlijk je eigen keuze. Altijd luisteren naar je gevoel.

Zo houden we het eenvoudig en weet je altijd waar je aan toe bent. Je kunt dus kiezen uit drie mogelijkheden:

1. De authentieke Finca van Kim: waar je met heel de groep kunt verblijven.

2. De authentieke Finca van Anne: waar je met maximaal drie personen kunt verblijven.

3. De authentieke Finca van Ro: waar je met maximaal 6 personen kunt blijven.

Hierdoor kun je dus kiezen wat je graag wilt. Meer foto’s kunnen we als je dat wenst toesturen in pdf. Geef dit aan bij het aanvraag formulier. 

De week is van maandag tot vrijdag en bijboeken is mogelijk in overleg met de gastheer/gastvrouw. Dit kun je allemaal aangeven bij het aanvraag formulier.

Je krijgt een vers ontbijt bij je verblijf en komt daarna naar de locatie samen met de andere mensen en kinderen in de groep waar de coaching zal plaatsvinden.

Op dinsdag, woensdag en donderdag is er coaching van 10:00 tot 14:00 +-. Je krijgt dus ongeveer 4 uur coaching per dag samen met de groep.

Hierdoor kun je daarna het eiland ontdekken, relaxen, bijkomen en alle inspiratie laten rusten.

De coaching is verzorgd inclusief lunch en drinken.

Bij je verblijf op Ibiza heb je iedere dag ontbijt en van dinsdag tot donderdag ontbijt en een heerlijke lunch.

Wij zullen samen met de gastheer/gastvrouw je contactpersoon zijn voor de duur van je reis. Dat zorgt ervoor dat je altijd je vragen aan ons kunt stellen en dat geeft een vetrouwd gevoel. Ook voor degene die alleen reizen spannend vinden.

Wij zijn dus altijd bereikbaar en je bent met een mooie en warme groep gelijkgestemden  in hetzelfde verblijf.

De groepen worden bewust warm, betrouwbaar en persoonlijk gehouden waardoor iedereen tot zijn recht komt.

Alles is dus tot in de puntjes verzorgt waardoor iedereen ook als je alleen komt een echte betrouwbare en magsiche ervaring beleeft.

Wij hebben veel ervaring met groepen en het organiseren van retraites en dat zul je in onze persoonlijke touch ervaren.

Tot snel, Liefs Jedid-Jah en Marike.

Ontspannen & coaching afgewisseld

Je komt voor je eigen ontspanning. Daarom hebben we 4 uur per dag coaching & inspiratie. Dit wordt goed afgewisseld met eigen tijd en privacy. Er is voldoende ruimte om jezelf, als stel of als vrienden terug te trekken en met elkaar te zijn. Het verblijf bied genoeg mogelijkheden en het eiland natuurlijk ook.

Hierdoor blijft de energie, aandacht en focus om dingen op te nemen en te overdenken ultiem.

We vragen je altijd een dag van tevoren om de hoofdstukken voor de volgende dag door te nemen en in te vullen. Alles draait deze week om jou en jouw kind(eren) en de inzichten die je kunt creëren. Neem dus goed te tijd voor jezelf en laat je volledig inspireren om al jou energie aan te wakkeren.

 

Deze onderwerpen zullen we behandelen op Ibiza

Na jouw reservering ontvang  je dit levenswerkboek bij ons op Ibiza. 

Alles is zo samengesteld dat de gehele coaching voelbaar en hoorbaar is voor ouder en kind. Alles staat in het teken om elkaar beter te leren kennen, inzichten te krijgen over hoe de ouder en het kind denkt. Ook ontmoet je andere ouders waardoor er een geweldige dynamiek ontstaat vol inspirerende verhalen.

Door het stellen van goede vragen krijg je heldere antwoorden. Dit levenswerkboek is een bewezen en succesvolle methode om onmisbare inzichten te krijgen in jezelf en jouw liefdesleven. Ware liefde aantrekken, ware liefde behouden en ware liefde versterken. Hierdoor kun je jouw zelfliefde vergroten en ben je in staat om betere keuzes te maken.

Daardoor durf je steeds meer en meer jouw gevoel verder open te zetten. Dit boek kent 8 hoofdstukken met vragen die we gaan behandelen. De vragen kun je invullen tijdens de sessies en in jouw vrije tijd. 

Het geeft een realistisch, eerlijk en overzichtelijk beeld van wie je bent, waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat je nodig hebt. De volgende onderwerpen zullen aanbod komen:

1. Zelfliefde

2. Liefde & Ware liefde

3. Gevoel & intuïtie

4. Jouw gedachten

5. Jouw dromen & wensen

6. Dankbaarheid

7. Visualiseren & manifesteren

8. Magie

Deze week is bedoeld volledig om tot jezelf te komen. We vragen dan ook iedere coaching dag van tevoren om de vragen die bij de hoofdstukken horen in te vullen. Dit lijkt op huiswerk, maar is enkel bedoeld om het maximale resultaat voor jou uit deze week en onze methode te halen. De volgorde, de hoofdstukken en de vragen die daarbij horen zijn met zorg, liefde, ervaring, kennis en levenswijsheid samengesteld. Met als doel: het beste resultaat te behalen voor jouw persoonlijke reis. Het levenswerkboek is de rode draad in de coaching en een belangrijk onderdeel van onze methodiek.

Het beste resultaat ontstaat dan ook alleen als je iedere vraag de dag van tevoren ook daadwerkelijk hebt ingevuld. Dit valt volledig onder je eigen verantwoordelijkheid, maar alle vragen hebben we ingevuld nodig om de werking van de coaching naar de hoogst haalbare kwaliteit te brengen. 

Ook adviseren we je om de dagen dat er coaching is geen alcohol te drinken. Alcohol verstoord de frequentie naar het positieve grotere geheel. Zonder alcohol ben je in staat om volledig naar binnen te keren. En het gevoel open te zetten.

We gaan er dan ook van uit dat iedereen die bewust voor deze reis kiest ook zich volledig zal inzetten om zichzelf de maximale resultaten en inzichten te gunnen. 

 

 

Zijn er dingen die je vooraf met ons wilt delen?

Ieder mens heeft zijn eigen levensreis daarbij horen zijn of haar gedachten en ervaringen. Voel je vrij om dingen te delen die op je hart liggen en die belangrijk kunnen zijn voor ons om vooraf te weten. We staan vertrouwelijk voor je klaar.

Wat mag ik zelf regelen voor de reis en verblijf en hoe verplaats ik mij op het eiland en om naar de coaching locatie te komen?

Op de locatie waar je logeert krijg je iedere dag ontbijt. Op de dagen dat er coaching is krijg je ontbijt en lunch. Op maandag en vrijdag kun je een lekkere en verse lunch veroveren op de prachtige plekjes van het eiland. Wij zullen je daar mooie tips voor geven.

De vlucht of reis mag je zelf boeken en ‘s avonds het eten op het eiland of bij de keuken in het verblijf. Natuurlijk geven we je leuke tips voor goede restaurantjes.

Je krijgt ons mobiele nummer en we houden contact voor en na de vlucht. Het is een echte familie sfeer en doordat we allemaal komen voor hetzelfde doel: coaching & inspiratie over de magie van de liefde en het leven.

Wij adviseren iedereen om een auto te huren. 

Voor de komst vragen wij altijd in de groep wie er een rijbewijs heeft om een auto te kunnen huren en wie er de bestuurder wilt zijn. Wij hebben goede connecties waar je voor 20€ per dag per persoon een auto kunt huren (dit is goedkoper dan een taxi). Uit onze ervaring is gebleken dat dit onderling altijd fijn geregeld werd door ons en in de groep werd opgepikt. 

Wij zullen dit als de boeking bevestigd is en de groep voor de datum waar je zelf in zit gevormd is per e-mail en whatsapp helder & duidelijk communiceren. Zodat er genoeg tijd is om een auto te realiseren.

Als dit niet lukt kan er ook gereisd worden met de taxi. Wij hebben daarvoor een nummer van de taxi en een app die taxi click heet. 

 

 

Hoe ziet een coaching & inspiratie sessie eruit?

Dit gebeurt altijd op een inspirerende plek op Ibiza. We doorlopen iedere dag 2 hoofdstukken en daarbij horen vragen die je voor jezelf kan invullen. 

Wij delen onze kennis en gaan met jou in gesprek over de Magie van de liefde en het leven. Doordat we stapsgewijs het levenswerkboek volgen ontstaan er mooie gesprekken en inzichten. We zullen door de sessies heen je laten reflecteren, nadenken en kennis laten toepassen. Door voorbeelden uit de praktijk, uit ons leven en jouw eigen leven. Ook zullen er fysieke opdrachten kunnen plaatsvinden om je zelfliefde, zelfvertrouwen en energie een boost te geven.

De gesprekken zullen in groepen van persoonlijk formaat plaatsvinden. Om zo de energie fijn te houden. En het is ook mogelijk om ons individueel te spreken. Marike & Jedid-jah zullen samen de coaching & inspiratie geven. Dit zorgt voor een sterke en fijne dynamiek.

Er is altijd vrije ruimte voor spontane ingevingen, emoties, gevoelens, gedachten, opmerkingen wensen en behoeften. Er heerst een vertrouwelijke en menselijke sfeer. Hierdoor is iedereen op zijn gemak en wordt alle informatie eerlijk en zuiver behandeld.

 

Hoe kom ik in contact met de groep?

Wij zorgen dat op maandag iedereen met elkaar kennismaakt. Wij komen naar de locatie om het levenswerkboek aan iedereen te geven. Ook hebben jullie daarna een persoonlijk 1op1 gesprek met ons beide.

Dit doen we om aan jou te vragen wat je uit deze week zou willen halen en of er bijzonderheden zijn die je met ons in privet wilt delen. Hierdoor kun je ons persoonlijk leren kennen en krijg je de kans om jouw vragen, wensen of behoeften te delen.

Ook is er dan een verbondenheid met de groep.

Op toestemming van iedereen vragen wij op voorhand of er een whatsapp groep aangemaakt mag worden om zo vooraf en tijdens de reis een fijne, betrouwbare en inspirerende manier van contact kan ontstaan.

Dit is dus geen spam whatsapp groep enkel bedoeld ter inspiratie en positieve energie. ook ben je daardoor nooit alleen en verbonden met mooie en magische mensen.

Laatste dag hapjes en drankjes

De laatste dag hebben we een magische activiteit met de groep. Hierbij hebben we een lekker drankje en hapje. Wij zeggen altijd ieder mens heeft een bruisend leven in zich verscholen alleen de kurk moet wel van de champagne fles af geknald worden. en dat gaan we daarom ook letterlijk doen op de laatste dag.

Ook maken we ons zelfgeschreven wensbriefje voor al jouw dromen en wensen. Dit magische wensbriefje krijg je dan van ons kado op die dag.

Ook kunnen we dan mooie afsluitende gesprekken voeren over jouw ervaringen, antwoorden en inzichten die je hebt gekregen. We zullen je fijne tips & tools mee naar huis geven om de kennis toe te kunnen passen.

Waarom gezond en vegetarisch eten?

Ons lichaam is een heilige tempel waar we goed voor moeten zorgen. Onze voeding is onderdeel van de basis voor onze lichaam & geest. Daarom kiezen we bewust voor gezond en vegetarisch eten. Heb je allergieën of andere dingen waar we rekening mee mogen houden? Laat het ons even weten.

Wat zijn de kosten? Kan ik de reis zakelijk boeken?

We hebben om Ibiza en het verblijf voor iedereen toegankelijk te maken geen hoogseizoen prijzen. De prijzen blijven in elke maand hetzelfde! Zo kunnen we met elkaar de liefde verspreiden.

Dit is inclusief het gebruik van onze connecties voor een fijn verblijf. Je slaapt met de hele groep op dezelfde locatie of je kiest ervoor om gebruik te maken van 1 van de drie mogelijkheden zoals hierboven beschreven. Geeft dat aan bij het aanvraagformulier.

 • 4 nachten en 5 dagen op ibiza
 • Iedere dag vers ontbijt
 • Dinsdag t/m donderdag lunch tijdens de coaching
 • Coaching op drie inspirerende locaties
 • Verblijf op een magische plek
 • Ontmoet andere ouders en kinderen
 • Het REICK Levenswerkboek
 • 6,5 uur coaching en onze hulp, tips en begeleiding jouw gehele verblijf
 • 1 op 1 gesprek op de dag van aankomst
 • Op de laatste dag afsluitend na de coaching een hapje en drankje. €775 per persoon,-  

Aanbetaling bij het boeking is € 999

We denken graag met je mee: Je betaalt bij het boeken 74 % aan voor de coaching en de locaties. 2 maanden voor je komst betaal je de andere 26 % aan de finca of het hotel waar je verblijft. De finca of het hotel zal hiervoor naar het e-mail adres dat je hebt opgegeven een factuur sturen voor het verblijf.

Zo hoef je dus niet alles in één keer te betalen.

Wil je liever 1 op 1 coaching? Dan is dit ook mogelijk. Een hele unieke en magische ervaring. Twee dagen coaching van het schrijvers duo Jedid-jah en Marike.

3000,- ex BTW,- informeer ons hiervoor via whatsapp of het vragenformulier onderaan.

Wil je de reis zakelijk boeken? Dan is dit mogelijk en zal de factuur volgens de normen van een accountant of boekhouder worden opgemaakt.

Je kunt alleen, samen met je partner of met mensen die je lief zijn komen.

Wil je liever 1 op 1 coaching? Dan is dit ook mogelijk. Een hele unieke en magische ervaring. Twee dagen coaching van het schrijvers duo Jedid-jah en Marike.

3000,- ex BTW,- informeer ons hiervoor via whatsapp of het vragenformulier onderaan.

Door het grote succes van deze magische opvoedingsreis. Willen we iedereen een kans geven op de magie van de liefde en het leven.
 
€775 per persoon. Dan kun je zelf kiezen met hoeveel kinderen je wilt komen. Je mag als ouder alleen komen of als stel.
  

Dit is inclusief het gebruik van onze connecties voor een fijn verblijf. Je slaapt met de hele groep op dezelfde locatie of je kiest ervoor om gebruik te maken van 1 van de drie mogelijkheden zoals hierboven beschreven. Geeft dat aan bij het aanvraagformulier.

 • 3 nachten en 4 dagen op ibiza
 • Iedere dag vers ontbijt
 • Dinsdag t/m donderdag lunch tijdens de coaching
 • Coaching op drie inspirerende locaties
 • Verblijf op een magische plek
 • Ontmoet gelijkgestemden of jouw toekomstige partner.
 • Het REICK Levenswerkboek voor de ouder(s) en kind(eren)
 • 6,5 uur coaching en onze hulp, tips en begeleiding jouw gehele verblijf
 • Op de laatste dag afsluitend na de coaching een hapje en drankje. €775 per persoon.

 

 

 

 

NOTE: Door de vele aanvragen willen we altijd eerst met iedereeen persoonlijk kennismaken via de telefoon. Zodat we weten dat de coaching bij jou past. Hierdoor hebben we altijd een positieve en warmen groepsdynamiek.

 

Naast de coaching hebben we een aantal ontspanningsactiviteiten die ten goede komen aan lichaam en geest. Denk aan:

 • massages

 • cupping

 • yoga

 • creatieve workshops zoals keramiek

 • cacao ceremonie voor emotionele ontwikkeling en het open zetten van het gevoel.

Geef dit aan bij het aanvraaag van formulier of je hier meer informatie over wilt ontvangen.

Wij houden van communiceren

Het eiland van magie op Ibiza

Vanwege de vele aanvragen willen we iedereen eerst persoonlijk en telefonisch spreken. Zo kunnen we elkaar leren kennen en kijken of de coaching aansluit bij jouw behoeften.

Alle aanvragen worden telefonisch en via de e-mail bevestigd. Zo hebben we frisse, heldere en persoonlijke communicatie. Iedere aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld. Een reservering is pas definitief als deze door beide partijen is bevestigd. Door het grote succes en de vele aanvragen willen we iedereen altijd persoonlijk spreken via de telefoon. Zo kunnen we ontdekken of de coaching bij je past en voor jou het mooiste resultaat uit deze dagen op Ibiza halen.

Magische opvoeding is ontstaan door ons grote succes met onze coaching en boeken. Wij hebben door de vele vragen dit thema speciaal ontwikkeld om ouder(s) en kind(eren) een nog sterkere relatie te laten krijgen.

Doordat je uit je eigen omgeving bent, in contact komt met andere kinderen en ouders, onze coaching volgt ontstaan er nieuwe inzichten, een sterkere emotionele band, een krachtige gevoelsband en waardevolle inzichten hoe de ouder en het kind de opvoeding beleeft en kunnen blokkades doorbroken worden.

Een echte investering voor de toekomst. Wij vinden dat iedere ouder en ieder kind deze rust, vrede en magische liefde verdient.

Naast de coaching hebben we een aantal ontspanningsactiviteiten die ten goede komen aan lichaam en geest. Denk aan:

 • massages

 • cupping

 • yoga

 • creatieve workshops zoals keramiek

 • cacao ceremonie voor emotionele ontwikkeling en het open zetten van het gevoel.

Geef dit aan bij het aanvraaag van formulier of je hier meer informatie over wilt ontvangen.

 

Na het invullen van het aanvraag formulier nemen wij persoonlijk telefonisch contact met je op
welkom@reickacademy.com