ga op reis naar het magische schrijversduo Jedid-Jah & Marike in noord-holland.

voor de magie van de liefde & het leven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vind je het moeilijk om in je eigen kracht te staan? Veel mensen worstelen met een te kort aan zelfliefde. Daardoor ervaar je weinig zelfvertrouwen, heb je veel gedachten, pieker je, ervaar je onrust in je hoofd en een gebrek aan energie. Het is door alle gedachten lastig om naar je eigen gevoel & intuïtie te luisteren en je voelt je uit balans. Je wilt het allerliefste je hart volgen, de kracht weer in jezelf ervaren door persoonlijk te groeien. Op welke manier kom je weer in verbinding met jezelf en breng je de liefde en de magie (terug) in je leven?

Ga mee op reis en kom tot jezelf vlakbij HET strand, zee, bossen en in een sfeervol dorp IN NOORD-HOLLAND.

Volg een retraite om in je kracht te staan in het prachtige Noord-Holland. Een plek waar (zelf)liefde tot bloei komt.

Wij zijn Marike & Jedid-Jah en schreven het geheime recept voor de MAGIE van de liefde en het leven. Door het grote succes van onze boeken en producten is er een enorme behoefte ontstaan aan liefdescoaching & inspiratie. De plek waar je vlakbij veel natuur, tot rust kunt komen, inzichten gecreëerd kunnen worden en antwoorden tot stand komen is dan ook bij ons in Noord-Holland. We hebben inmiddels al duizenden mensen mogen inspireren met onze boeken en coaching. Vanwege de magische veranderingen die er zijn ontstaan in het leven van mensen waaraan wij mogen bijdragen hebben we besloten ons programma ook in 2023 en 2024 voort te zetten. Stap uit de drukte en krijg een helicopterview over jouw leven en liefdesleven. Je maakt een innerlijke reis, waarbij je kiest voor: een DAGRETRAITE, een MEERDAAGS RETRAITE of inspirerende (online) PRIVÉ COACHING. Volg hierbij je hart, doe wat goed voelt voor jou. Kom alleen, met je partner of iemand die je lief is.

Stap uit de drukte en maak een innerlijke reis, waarbij je kunt kiezen uit:

een dagretraite, een

meerdaags retraite of

een privé coaching.

 

 

DAG RETRAITE

In een dag kom je voor persoonlijke groei om  je zelfliefde vergroten, jezelf op waarde (leren) schatten,  waardoor je en boost energie krijgt en meer in je kracht komt te staan. Hoe kun je jouw eigen hart volgen en dichtbij jezelf te blijven? We inspireren je met alle liefde om die kracht in jezelf te gaan voelen en ervaren waardoor je positieve energie uitzend en ontvangt. 

Je krijgt voor een mooie inzichten vooraf digitaal een stukje soulwork om te lezen en vragen te beantwoorden in jouw persoonlijke Levenswerkboek.

MEERDAAGSE RETRAITE

In een meerdaagse retraite kom je voor twee dagen bij ons om volledig in je kracht te staan. We inspireren je om jouw zelfliefde te vergroten, naar je intuïtie te luisteren, een positieve mindset en te manifesteren op vier levensgebieden.

We ronden de coaching in de middag af, zodat je alles kunt laten indalen en heerlijk kan ontspannen in de natuur, alleen of samen met mensen uit de groep.

Je krijgt voor een magisch resultaat elke dag een stukje soulwork om te lezen en vragen te beantwoorden in jouw persoonlijke Levenswerkboek.

PRIVÉ (ONLINE) COACHING

Hoe wij onze levensmissie uitvoeren kan alleen met ons hart. We willen dat wanneer je naar ons toe komt dat we jou als mens en als ziel mogen inspireren, om er alles uit te halen en we gaan voor het beste resultaat met de meest waardevolle levenslessen.

Door privé (online) coaching kun je één dag, een dagdeel of meerdere dagen bij ons reserveren. We maken een afspraak naar welke periode je voorkeur uitgaat, in maandelijkse periodes van twee, vier en zes of twaalf keer, waarin we je met onze kennis, ervaring en liefde begeleiden naar de volgende stap op jouw levensreis.

We laten je kennismaken met mooie plekken in de natuur. 

Geniet, bewonder & heb lief.

MIDDEN IN DE NATUUR TOT RUST EN TOT INZICHTEN KOMEN

Onze liefde, gastvrijheid, ontspanning in de natuur, rust en positieve energie willen wij je meegeven, tijdens het retraite bij ons voor magische inspiratie en persoonlijke groei.

Alle retraites worden georganiseerd zonder logies, we realiseren de coaching op een mooie locatie, met een gezonde lunch, water, koffie, thee en een tussendoortje.  Na je boeking sturen we je een bericht met allemaal leuke B&B’s en logeeradressen in het prachtige Bergen in Noord-Holland, bij de bossen of bij zee. Je komt tot waardevolle inzichten en je ontmoet gelijkgestemden.

Vooraf krijg je (digitaal) ‘Soulwork’ toegestuurd, met daarin uitleg, kennis met levensvragen die je kunt lezen en beantwoorden. Zo start je innerlijke reis gelijk al, voor de diepere laag van jouw magische leven. Op de (eerste) retraite dag krijg je van ons het Levenswerkboek kado met een handgeschreven persoonlijke boodschap voor jou. 

Iedereen is uniek en mag daardoor op zijn eigen manier ontwikkelen, zichzelf uiten en meer zelfliefde ontvangen. Spiritualiteit beleef je dan bij ons als: beide benen op de grond en de geest omhoog. 

Onze retraites veranderen levens. Bekijk alle informatie en onze handgeschreven reviews uit ons gastenboek. 

De inhoud van het retraite is hetzelfde als op Ibiza. Online verkopen we geen tickets voor de coaching en trainingen. Iedereen is uniek en mag daardoor op zijn eigen manier ontwikkelen, zichzelf uiten en meer zelfliefde ontvangen. We bellen met iedereen persoonlijk vooraf zodat we je kennen en weten we waarmee we je mogen helpen, en zo behouden we een goede energie in de groep. Het is belangrijk dat je je veilig voelt om jouw persoonlijke zielsreis te kunnen ontwikkelen. Je ontmoet gelijkgestemden in kleine groepen van maximaal 8 personen. Onze retraites en coaching zijn een mooie beleving voor jezelf én met elkaar,  in het prachtige Noord-Holland omringd door natuur én de magie van het leven.

Volg je hart!

Wat zijn de kosten en wanneer is er nog een plekje voor het reserveren van jouw plek om deel te kunnen nemen aan een magisch (dag)retraite?

Staat er geen datum bij dat je kan deelnemen?

Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een andere datum.

Je zelfliefde vergroten

Door rust en tijd voor jezelf te nemen door even echt weg te zijn, krijg je door de trainingen en onze coaching waardevolle inzichten in je ziel. Wat ga je leren over jezelf? We gaan samen je authentieke ik (her)ontdekken, je zelfliefde vergroten, jezelf op waarde (leren) schatten, op je eigen gevoel & intuïtie durven vertrouwen, waardoor je volledig in je kracht komt te staan. Je krijgt voor een magisch resultaat vooraf soulwork per email, om te lezen en de vragen te beantwoorden. Tijdens het retraite krijg je jouw eigen persoonlijke Levenswerkboek van ons kado. Wanneer je een meerdaagse volgt krijg je elke dag soulwork mee.

Alleen op pad én toch samen

Ontdek het échte familie gevoel en de warmte om alleen deze reis te maken en tegelijkertijd met elkaar te zijn. In kwetsbaarheid kunnen we tot een mooie verbinding komen. Er is altijd ruimte en tijd om tot jezelf te komen. Je kunt ontspannen in de natuur, op alle mooie plekken in de bossen of bij het strand, maar ook samen te zijn met gelijkgestemden, in de omgeving en tijdens de coaching. Op de dag zorgen voor een gezonde lunch, drankjes zoals water, thee en koffie. We ronden de coaching in de middag af, zodat je alles kunt laten indalen en heerlijk kan ontspannen, maar als je wilt ook samen kunt eten en relaxen, 

We blijven verbonden

Hoe wij onze levensmissie uitvoeren kan alleen met ons hart. We willen voor ieder mens en ziel die bij ons komt alles eruit halen en we gaan voor het beste resultaat met de meest waardevolle levenslessen. Ook na de coaching en het retraite bieden we de mogelijkheid voor een vervolgtraject. Dit kan in de vorm van het volgen van een nieuw retraite: deel 2 of 3,  ( er zijn 3 delen door ons geschreven en ontwikkelt).

Of voor een privé (online) coaching, in maandelijkse periodes van twee, vier en zes of twaalf keer. Waarin we je met onze kennis, ervaring en liefde begeleiden naar de volgende stap op jouw levensreis. De coaching kan online of live in Noord-Holland.

Wij houden van HELDERE communicATIE

Alles organiseren we met liefde

Vanwege de vele aanvragen willen we iedereen eerst persoonlijk en telefonisch spreken. Zo kunnen we elkaar leren kennen en kijken of de coaching aansluit bij jouw behoeften. Wanneer je een plek wilt reserveren dan zullen we ervoor zorgen dat deze via de e-mail wordt bevestigd. Zo hebben we frisse, heldere en persoonlijke communicatie. 

Naast de coaching hebben we (op aanvraag) een aantal ontspanningsactiviteiten die ten goede komen aan lichaam en geest.

Denk aan:

  • Ceremonie zoals klankschaal meditatie (Noord-Holland)

  • Stilte wandeling (Noord-Holland)
  • Een massage
  • Creatieve workshops
  • Personal workout (PT) training
  • Cacao ceremonie voor het open zetten van je hartchakra. 

Voel je na het lezen van deze tekst meer voor privé coaching?

 

Het eerste kenningsmakingsgesprek is kosteloos. Door onze jarenlange ervaring, levenswijsheid en behaalde resultaten vragen wij elk € 225,- per uur. Wil je door ons beide gecoacht worden dan kost het €350,- per uur inclusief BTW. De coaching is zakelijk te boeken waarvoor we een factuur voor je kunnen laten maken. Omdat wij zielsconnected zijn en geheel op elkaar ingespeeld, krijg je het meeste resultaat als je onze tijd samen reserveert.

Omdat onze agenda beperkte ruimte vrijlaat laten we alleen mensen toe die écht willen groeien.

Bij onze krijg je nuchtere coaching maar met een absoluut geloof in het grote geheel.

Jedid-Jah & Marike: “Ons hart is een kompas dat leidt naar ware liefde en wie daaruit leeft ernaar op zoek is, zullen wij met heel ons hart de weg wijzen.”

Stuur vrijblijvend een Whatsappje of een e-mail.
welkom@reickacademy.com