ga op reis naar het magische schrijversduo Jedid-Jah & Marike op het eiland ibiza.

voor de magie van de liefde & het leven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vind je het moeilijk om in je eigen kracht te staan? Veel mensen worstelen met een te kort aan zelfliefde. Daardoor ervaar je weinig zelfvertrouwen, heb je veel gedachten, pieker je, je ervaart onrust in je hoofd en een gebrek aan energie. Het is door alle gedachten lastig om naar je eigen gevoel & intuïtie te luisteren en je voelt je uit balans. Je wilt het allerliefste je hart volgen, de kracht weer in jezelf ervaren door persoonlijk te groeien. Op welke manier kom je weer in verbinding met jezelf en breng je de liefde en de magie (terug) in je leven?

“Toeval bestaat niet,

de toevalligheden zijn de magie.”

Coaching, trainingen, inspiratie voor een magische toekomst van Jedid-Jah & vrouw van magie – Marike

Het eiland van magie op Ibiza

Een plek waar liefde en zelfliefde tot bloei komt.

Wij zijn Marike & Jedid-Jah en schreven het geheime recept voor de MAGIE van de liefde en het leven. Door het grote succes van onze boeken en producten is er een enorme behoefte ontstaan aan liefdescoaching & inspiratie. De plek waar ultiem tot rust gekomen kan worden, inzichten gecreëerd kunnen worden en antwoorden tot stand komen is dan ook bij ons op Ibiza. (of in Noord-Holland) 

We hebben inmiddels al duizenden mensen mogen inspireren met onze boeken en coaching. Vanwege de magische veranderingen die er zijn ontstaan in het leven van mensen waaraan wij mogen bijdragen hebben we besloten ons programma ook in 2023 en 2024 voort te zetten.

Stap uit de drukte en krijg een helicopterview over jouw leven en liefdesleven. Door een inspirerende midweek van vijf dagen met drie dagen coaching op het eiland. De start van jouw innerlijke reis begint hier op het eiland van magie.

Kom alléén, met je partner of met mensen die je lief zijn. Ontmoet gelijkgestemden mannen en vrouwen!

 

 

ontdek de kracht in jezelf op het magische eiland ibiza

Geniet, bewonder & heb lief.

LAAT DE MAGIE BEGINNEN…

Het magische eiland Ibiza heeft ons hart veroverd en doordat wij al meer dan 20 jaar op het eiland kennen we de ‘Hidden gems’ en de meest authentieke plekjes van Ibiza.

Alle retraites worden georganiseerd zonder logies maar we hebben wel goed en nauw contact met een Nederlandse eigenaresse die op Ibiza een B&B heeft en deze verhuurt voor mensen die via ons een plek willen reserveren. We realiseren de coaching op meerdere mooie locaties zodat je meer beleving krijgt op het eiland. We zorgen voor een gezonde lunch, water, koffie, thee en een tussendoortje. Je komt tot waardevolle inzichten en je ontmoet gelijkgestemden. Na je boeking sturen we je een bericht met de B&B van deze eigenaresse, andere B&B’s en fijne logeeradressen.

Vooraf krijg je (digitaal) ‘Soulwork’ toegestuurd, met daarin uitleg, kennis met levensvragen die je kunt lezen en beantwoorden. Zo start je innerlijke reis gelijk al, voor de diepere laag van jouw magische leven. Op de eerste retraite dag krijg je van ons het Levenswerkboek kado met een handgeschreven persoonlijke boodschap voor jou. 

Onze retraites veranderen levens. Bekijk alle informatie en onze handgeschreven reviews uit ons gastenboek. 

Omdat zelfliefde de basis is van jouw wonderlijke leven, willen we alleen jou en mensen toelaten op Ibiza, die we persoonlijk al kennen en die bij ons een dagretraite, coaching of eerdere retraite hebben gevolgd waardoor jouw zelfliefde is vergroot. Dit bijdraagt bij aan het mooiste resultaat en meest magische effect voor jouw transformatie proces én voor de groepsdynamiek. 

In 2023 zijn op Ibiza alle retraites volgeboekt! In april 2024 is er een nieuwe week op Ibiza geopend om deel te kunnen nemen.

Je zelfliefde vergroten

.Door rust en tijd voor jezelf te nemen door even echt weg te zijn, krijg je door de trainingen en onze coaching waardevolle inzichten in je ziel. Wat ga je leren over jezelf? We gaan samen je authentieke ik (her)ontdekken, je zelfliefde vergroten, jezelf op waarde (leren) schatten, op je eigen gevoel & intuïtie durven vertrouwen, waardoor je volledig in je kracht komt te staan. 

Je krijgt voor een magisch resultaat elke dag een stukje soulwork om te lezen en vragen te beantwoorden in jouw persoonlijke Levenswerkboek.

Alleen op pad én toch samen

Ontdek het échte familie gevoel en de warmte om alleen deze reis te maken en tegelijkertijd met elkaar te zijn. In kwetsbaarheid kunnen we tot een mooie verbinding komen. 

Er is altijd ruimte en tijd om tot jezelf te komen. Je kunt ontspannen in de natuur, op alle mooie plekken rondom je logeerplek maar ook samen het eiland verkennen en van elkaar, de omgeving en de coaching genieten. We ronden de coaching in de middag af, zodat je alles kunt laten indalen en heerlijk kan ontspannen, maar als je wilt ook samen kunt eten en relaxen, 

Fantastische dagen en daarna?

Hoe wij onze levensmissie uitvoeren kan alleen met ons hart. We willen voor ieder mens en ziel die bij ons komt alles eruit halen en we gaan voor het beste resultaat met de meest waardevolle levenslessen. Ook na de coaching en het retraite bieden we de mogelijkheid voor een vervolgtraject. Dit kan in de vorm van het volgen van een nieuw retraite: deel 2 of 3,  ( er zijn 3 delen door ons geschreven en ontwikkelt).

Of door privé (online) coaching per afspraak of in maandelijkse periodes van twee, vier en zes of twaalf keer, waarin we je met onze kennis, ervaring en liefde begeleiden naar de volgende stap op jouw levensreis.

Voel je na het lezen meer voor privé coaching te krijgen?

Het eerste kenningsmakingsgesprek is kosteloos. Door onze jarenlange ervaring, levenswijsheid en behaalde resultaten vragen wij elk € 225,- per uur. Wil je door ons beide gecoacht worden dan kost het €350,- per uur inclusief BTW. De coaching is zakelijk te boeken waarvoor we een factuur voor je kunnen laten maken. Omdat wij zielsconnected zijn en geheel op elkaar ingespeeld, krijg je het meeste resultaat als je onze tijd samen reserveert.

Omdat onze agenda beperkte ruimte vrijlaat laten we alleen mensen toe die écht willen groeien.

Bij ons krijg je nuchtere coaching maar met een absoluut geloof in het grote geheel.

Jedid-Jah & Marike: “Ons hart is een kompas dat leidt naar ware liefde en wie daaruit leeft en ernaar op zoek is, zullen wij met heel ons hart de weg wijzen.”

Wij houden van HELDERE communicATIE

Alles organiseren we met liefde

Vanwege de vele aanvragen willen we iedereen eerst persoonlijk en telefonisch spreken. Zo kunnen we elkaar leren kennen en kijken of de coaching aansluit bij jouw behoeften. Wanneer je een plek wilt reserveren dan zullen we ervoor zorgen dat deze via de e-mail bevestigd. Zo hebben we frisse, heldere en persoonlijke communicatie. 

Naast de coaching hebben we (op aanvraag) een aantal ontspanningsactiviteiten die ten goede komen aan lichaam en geest.

Denk aan:

  • Ceremonie zoals klankschaal meditatie

  • Stilte wandeling (Noord-Holland)
  • Een massage
  • Creatieve workshops
  • Cacao ceremonie voor het open zetten van je hartchakra. 

 

Stuur ons een e-mail of een WhatsApp voor persoonlijk contact.
Stuur ons vrijblijvend een e-mail