Authentieke Liefdes en levens Coaching

Lief mooi mens, liefde is zuiverste energie die er is. Dit heb je nodig om je hart te volgen en in je kracht te staan. Laten we op zoek gaan naar de magie van LIEFDE...
Kom vrijblijvend in contact

Wil jezelf en samen in jullie kracht staan? Wil je het gevoel terug van jullie eerste ontmoeting? Wat is de reden dat jullie elkaar hebben aangetrokken? Jullie hebben zoveel om voor te gaan, wat houdt jullie/ jou nu tegen in de liefde? Hoe kom je dichterbij elkaar? Durf je eerlijk te zijn naar wat je nodig hebt? Wat is (nog)jullie verbinding? 

Liefde is het mooiste wat er is, we zullen ons hele leven hunkeren naar liefde! We worden geboren vanuit liefde en tot het einde is liefde het belangrijkste in je leven. Laten we op onderzoek gaan naar de diepere betekenis van ware liefde…

Jedid-Jah & Marike

Schrijvers, coaches en inspiratoren

Ze hebben van de liefde hun missie gemaakt. Na een turbulent leven hebben zij gekozen om hun gevoel te volgen en daar volledig voor te gaan. Een mooie prestatie van dit schrijvers en coachduo om een magische boekenserie te schrijven en daarbij mensen te mogen inspireren over de magie van de liefde.

Hun kennis en methode is zuiver en een bewezen medicijn om mensen naar hun gevoel te leiden en te laten groeien in de liefde. Door een persoonlijke en professionele begeleiding voor ieder individu te verzorgen. Of je nu ondernemer bent, een relatie hebt, single bent, wie je bent en waar je vandaag komt maakt niet, alles valt en staat met het ontwikkelen van zelfliefde, door de liefde voor je zelf te laten groeien, waarmee we je willen inspireren en coachen, we zijn jouw mentor.

Liefdes coaching was niet eerder zo toegankelijk en verrijkend geweest. Jaarlijks inspireren zijn door hun coaching, podcasts, boeken, social media kanalen, waaronder Instagram met ruim 18.000 volgers en retraites, mensen om meer in hun kracht te staan voor een magisch leven.

Op veler verzoek hebben we ook online coachings trajecten. Alle aandacht, energie, levenswijsheid en kennis is speciaal voor jou of voor jullie beschikbaar. Online kunnen we voor de juiste energie maximaal twee mensen tegelijk coachen. Vooraf is er een persoonlijk gesprek om elkaar te leren kennen en voelen we aan waarmee we jou of jullie mogen inspireren. We zijn jouw mentor voor de komende tijd en begeleiden je met ons heldervoelend vermogen en recht vanuit ons hart. Zo krijg je (twee) wekelijkse of maandelijks inspiratie op maat voor jouw persoonlijke groei.

Door het volgen van je hart met als basis zelfliefde kom je weer in je kracht te staan.

Geniet, bewonder & heb lief 

Ik ben fijn ontvangen door Marike en Jedid-Jah. Ik zat er doorheen en had even geen puf en inspiratie om een zinnige keuze voor mijn eigen leven te kunnen maken. Na een lange relatie werden wij uit elkaar gedreven door vele gebeurtenissen. Ik heb heel veel inzichten gehad door de gesprekken en ophelderende antwoorden gevonden om mijn leven opnieuw te kunnen inrichten. De relatie met mijn man is aan het verbeteren en ik sta weer sterker in de liefde.”

Maaike

Weer sterker in de liefde en haar relatie komen te staan.

Een druk leven en druk gezin bracht ons tot een groot grijs gebied in ons leven. De vraag hoe we verder moesten was voor ons niet meer simpel te beantwoorden. We waren onszelf totaal voorbij gelopen en een goede ouder zijn lukte niet meer. Marike en Jedid-Jah hebben als een superkracht in ons liefdes en gezinsleven gehandeld. Zoveel mooie dingen ervaren en weer leren zien door deze coaching. Hun snappen zo goed wat de liefde inhoud en hoe het voelt als mens en ouder.

Demi en Roel

“ Zij heeft mijn ogen geopend om eindelijk uit mijn hoofd te ontsnappen. Door mijn drukke baan en gezin vergeet ik mezelf regelmatig. Marike heeft de puntjes op de i gezet en mijn koers voor het leven aangescherpt. Warme vrouw met veel kennis en levenswijsheid. Kom regelmatig nog bij haar terug voor een boost aan energie en inzichten.”
Marianne V.

4 uur coaching gesprek met Marike

“ In mijn burn-out ben ik doorverwezen naar Marike. Het was fijn om bij haar in traject te gaan, omdat zij aanvoelt waar ik zit en zonder woorden de onderste steen boven krijgt. Al veel artsen en coaches gehad. Zij heeft mij als enige weer weten te inspireren en te motiveren om mijn hart open te zetten. Haar doortastendheid maakt je vrij en gezien. Marike is een bron van positieve energie en oplossingen voor het leven.”
Adriaan V.D.L.

3 maanden coaching van Marike

“ Wij hadden veel ruzie en onze communicatie liep stroef. Na een huwelijk van 10 jaar kwamen wij in een sleur waarin de geestelijke verbinding steeds minder was geworden. Er was enkel respect voor elkaar, maar geen passie en hartstocht. Marike is objectief en heeft ons beide laten inzien wie we zijn, wat we nodig hebben en waar we naar toe willen met onze relatie. Heel knap en bijzonder hoe zij ons samen, maar ook individueel wist te verbinden met onszelf en elkaar. Ze had goede tips, ideeën en creativiteit om elkaar weer eens op te zoeken en te bekijken of de connectie nog aanwezig was. Na dit traject hebben we veel geleerd over onszelf, elkaar en de relatie. Echt geweldig om dit te mogen ervaren. ”
Eduard en Guusje B.

Relatie therapie 4x 2 uur gesprek

“ Als huisvrouw wilde ik weer mijn carrière oppakken. Me passie weer volgen en losbreken uit het huishouden en zelfde ritme. Professioneel en duidelijk heeft Marike mij kleine stapjes aangereikt om het begin te kunnen maken. Nu blijf ik bij haar in traject, omdat ik dat wil en nodig heb. Kijk er iedere week naar uit. Het is echt een grote energie boost ”
Sara O.

1 uur coaching van Marike

“ Met vriendinnen groep een aantal keer de zoom ontmoeting van reickacademy gedaan. Mooi om met elkaar zo te kunnen praten en elkaar te inspireren om het maximale uit het leven te halen. Ook is het fijn om in kwetsbaarheid over de liefde en relaties te praten. Je leert jezelf en de liefde beter begrijpen. Veel geleerd over vertrouwen, overgave, manifesteren en gelijkwaardigheid in een relatie. Marike heeft een fijne stem en een indrukwekkende kijk op de liefde. Echt heel veel geleerd .”
Merel, Anouk, Thea en Josephine

Zoom magische ontmoeting 3x

“ Ik was eerst zelf 2x 2 uur bij Marike geweest om duidelijkheid te krijgen in wat ik nu wil met mijn leven. Gelukkig wist ze de vinger op de zere plek te leggen en het grotere geheel van mijn vraag te benoemen. Door Marike ben ik dichtbij mijn gevoel uitgekomen. Zo dus ook bij mijn behoeften. Daarna is mijn man geweest. Die wilde een verandering doormaken in zijn bedrijf, maar ook zijn gevoel beter leren uiten naar mij en in onze relatie. Knap dat Marike Bob aan het praten heeft gekregen en zijn mindset heeft veranderd in vertrouwen en positiveit. Onze relatie is daardoor enorm versterkt en de chemie weer opgebloeid. Nu komen we maandelijks nog 3 uur bij Marike om steeds meer te leren en hogere doelen te kunnen stellen.”
Kirsten en Bob

3 maanden traject voor onszelf en de relatie

Het eerste kenningsmakingsgesprek is kosteloos. Door onze jarenlange ervaring, levenswijsheid en behaalde resultaten vragen wij elk € 225,- per uur. Wil je door ons beide gecoacht worden dan kost het €350,- per uur inclusief BTW. De coaching is zakelijk te boeken waarvoor we een factuur voor je kunnen laten maken. Omdat wij zielsconnected zijn en geheel op elkaar ingespeeld, krijg je het meeste resultaat als je onze tijd samen reserveert.

Omdat onze agenda beperkte ruimte vrijlaat laten we alleen mensen toe die écht willen groeien.

Bij ons krijg je nuchtere coaching maar met een absoluut geloof in het grote geheel. 

Jedid-Jah & Marike: “Ons hart is een kompas dat leidt naar ware liefde en wie daaruit leeft ernaar op zoek is, zullen wij met heel ons hart de weg wijzen.”

 

Twee uur persoonlijke coaching

 • Het coachingsgesprek gaat via videobellen of via zoom
 • Vooraf maken we telefonisch kosteloos kennis 
 • Je kunt de uren ook over één of twee keer verdelen. Dus  op verschillende data is mogelijk.
 • Ik voel aan, stel duidelijke vragen, luister naar jouw behoeften en weet daardoor tot de kern te komen
 • Kies samen met mij de datum waarop je het gesprek wilt inplannen
 • In overleg zijn de weekenden mogelijk
 • Je krijgt vooraf de factuur per email.
 • Voor bedrijven zal er een factuur gemaakt worden voor professionele coaching en deze is aftrekbaar.
 • Betalen in twee keer is mogelijk!​
 • Na de betaling neemt Marike of Jedid-Jah binnen een paar dagen persoonlijk contact met je op voor het maken van de eerste afspraak.
 • Je kunt zelf aangeven bij de betaling met wie je een gesprek wilt
 • Voor bedrijven zal er een factuur gemaakt worden voor professionele coaching en deze is aftrekbaar
 • We zijn jouw mentor en coach, we inspireren je altijd met liefde.

€450

Doordat we de kwaliteit van coaching willen waarborgen vragen we je om eerst het contactformulier in te vullen. Daarna nemen wij persoonlijk contact met je op. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Zo kunnen we elkaar persoonlijk spreken en kijken of de coaching bij je past en wat je wensen, verlangens en behoeften zijn.

Drie uur persoonlijke coaching

 • Het coachingsgesprek gaat via videobellen of via zoom
 • Vooraf maken we telefonisch kosteloos kennis 
 • Je kunt de uren ook over twee of drie keer verdelen. Dus  op verschillende data is mogelijk.
 • Ik voel aan, stel duidelijke vragen, luister naar jouw behoeften en weet daardoor tot de kern te komen
 • Kies samen met mij de datum waarop je het gesprek wilt inplannen
 • In overleg zijn de weekenden mogelijk
 • Je krijgt vooraf de factuur per email.
 • Voor bedrijven zal er een factuur gemaakt worden voor professionele coaching en deze is aftrekbaar.
 • Betalen in twee keer is mogelijk!​
 • Na de betaling neemt Marike of Jedid-Jah binnen een paar dagen persoonlijk contact met je op voor het maken van de eerste afspraak.
 • Je kunt zelf aangeven bij de betaling met wie je een gesprek wilt
 • Voor bedrijven zal er een factuur gemaakt worden voor professionele coaching en deze is aftrekbaar
 • We zijn jouw mentor en coach, we inspireren je altijd met liefde.

 

€675

Doordat we de kwaliteit van coaching willen waarborgen vragen we je om eerst het contactformulier in te vullen. Daarna nemen wij persoonlijk contact met je op. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Zo kunnen we elkaar persoonlijk spreken en kijken of de coaching bij je past en wat je wensen, verlangens en behoeften zijn.

4 uur coaching:   Vervolg traject met onze flexibele strippenkaart

 • Totaal 4 uur coaching
 • Het coachingsgesprek gaat via videobellen of via zoom
 • Vooraf maken we telefonisch kosteloos kennis 
 • Je kunt de uren over meerdere keren verdelen. Dus  op verschillende data is mogelijk.
 • Ik voel aan, stel duidelijke vragen, luister naar jouw behoeften en weet daardoor tot de kern te komen
 • Kies samen met mij de datum waarop je het gesprek wilt inplannen
 • In overleg zijn de weekenden mogelijk
 • Je krijgt vooraf de factuur per email.
 • Voor bedrijven zal er een factuur gemaakt worden voor professionele coaching en deze is aftrekbaar​. 
 • Betalen in twee keer is mogelijk!
 • Na de betaling neemt Marike of Jedid-Jah binnen een paar dagen persoonlijk contact met je op voor het maken van de eerste afspraak.
 • Je kunt zelf aangeven bij de betaling met wie je een gesprek wilt
 • Voor bedrijven zal er een factuur gemaakt worden voor professionele coaching en deze is aftrekbaar
 • We zijn jouw mentor en coach, we inspireren je altijd met liefde.

€885

Doordat we de kwaliteit van coaching willen waarborgen vragen we je om eerst het contactformulier in te vullen. Daarna nemen wij persoonlijk contact met je op. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Zo kunnen we elkaar persoonlijk spreken en kijken of de coaching bij je past en wat je wensen, verlangens en behoeften zijn.

6 uur coaching:   Vervolg traject met onze flexibele strippenkaart

 • Totaal 6 uur coaching
 • Het coachingsgesprek gaat via videobellen of via zoom
 • Vooraf maken we telefonisch kosteloos kennis 
 • Je kunt de uren over meerdere keren verdelen. Dus  op verschillende data is mogelijk.
 • Ik voel aan, stel duidelijke vragen, luister naar jouw behoeften en weet daardoor tot de kern te komen
 • Kies samen met mij de datum waarop je het gesprek wilt inplannen
 • In overleg zijn de weekenden mogelijk
 • Je krijgt vooraf de factuur per email.
 • Voor bedrijven zal er een factuur gemaakt worden voor professionele coaching en deze is aftrekbaar​. 
 • Betalen in twee keer is mogelijk!
 • Na de betaling neemt Marike of Jedid-Jah binnen een paar dagen persoonlijk contact met je op voor het maken van de eerste afspraak.
 • Je kunt zelf aangeven bij de betaling met wie je een gesprek wilt
 • Voor bedrijven zal er een factuur gemaakt worden voor professionele coaching en deze is aftrekbaar
 • We zijn jouw mentor en coach, we inspireren je altijd met liefde.

€1280

Doordat we de kwaliteit van coaching willen waarborgen vragen we je om eerst het contactformulier in te vullen. Daarna nemen wij persoonlijk contact met je op. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Zo kunnen we elkaar persoonlijk spreken en kijken of de coaching bij je past en wat je wensen, verlangens en behoeften zijn.

12 uur coaching: Vervolg traject met onze flexibele strippenkaart

  • Totaal 12 uur coaching
  • Het coachingsgesprek gaat via videobellen of via zoom
  • Vooraf maken we telefonisch kosteloos kennis 
  • Je kunt de uren over meerdere keren verdelen. Dus  op verschillende data is mogelijk.
  • Ik voel aan, stel duidelijke vragen, luister naar jouw behoeften en weet daardoor tot de kern te komen
  • Kies samen met mij de datum waarop je het gesprek wilt inplannen
  • In overleg zijn de weekenden mogelijk
  • Je krijgt vooraf de factuur per email.
  • Voor bedrijven zal er een factuur gemaakt worden voor professionele coaching en deze is aftrekbaar​. 
  • Betalen in twee of vier keer is mogelijk!
  • Na de betaling neemt Marike of Jedid-Jah binnen een paar dagen persoonlijk contact met je op voor het maken van de eerste afspraak.
  • Je kunt zelf aangeven bij de betaling met wie je een gesprek wilt
  • Voor bedrijven zal er een factuur gemaakt worden voor professionele coaching en deze is aftrekbaar
  • We zijn jouw mentor en coach, we inspireren je altijd met liefde.

€2455

Doordat we de kwaliteit van coaching willen waarborgen vragen we je om eerst het contactformulier in te vullen. Daarna nemen wij persoonlijk contact met je op. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Zo kunnen we elkaar persoonlijk spreken en kijken of de coaching bij je past en wat je wensen, verlangens en behoeften zijn.

Stuur ons vrijblijvend een Whatsappje of een e-mail
welkom@reickacademy.com