Vind je het moeilijk om in je eigen kracht te staan? Vind je het moeilijk om in je eigen kracht te staan? Veel mensen worstelen met een te kort aan zelfliefde. Daardoor ervaar je weinig zelfvertrouwen, heb je veel gedachten, pieker je, ervaar je onrust in je hoofd en een gebrek aan energie. Het is door alle gedachten lastig om naar je eigen gevoel & intuïtie te luisteren en je voelt je uit balans. Je wilt het allerliefste je hart volgen, de kracht weer in jezelf ervaren door persoonlijk te groeien. Op welke manier kom je weer in verbinding met jezelf en breng je de liefde en de magie (terug) in je leven?

Jouw verhaal is belangrijk

In het leven heb je te maken met jouw gedachten, emoties en gevoelens. Als je niet in je kracht staat kun je vatbaar worden voor negatieve gedachten, angsten, twijfels en last hebben van een gebrek aan energie. Hoe sterk je ook denkt te zijn iedereen heeft soms angsten, negatieve gedachten en onrust.

Als alles mogelijk is wat zijn dan je wensen, verlangens en behoeften?

Jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk zowel in je dieptepunten als in je hoogtepunten. Je bent in je leven op avontuur en iedere levensles is een kans om meer levenswijsheid op te kunnen doen.

Het is fijn om jezelf steeds beter te gaan aanvoelen en naar je gevoel & intuïtie te blijven luisteren. Zo leer je jezelf en anderen beter begrijpen. Alles begint bij heldere en duidelijke communicatie met jezelf en anderen. 

Coaching en trainingen worden vaak geboekt als je in je dieptepunt zit, maar gelukkig helpen we steeds meer mensen die juist ook op hun hoogtepunten zichzelf blijven onderhouden.

Wat zou je graag willen ontvangen?

Leer je zelfliefde vergroten

De basis van alles is zelfliefde ontwikkelen. Hierdoor leer je grenzen stellen, rust in je hoofd krijgen, zelfvertrouwen ontwikkelen en vooral leer je voelen. Door je gevoel & intuïtie te gaan vertrouwen en te blijven vertrouwen maak je de magie in jou wakker. Jedid-Jah en Marike maken het leven en de liefde graag simpel voor jou. Daarom zullen ze beginnen bij de basis: jouw leven en liefdesleven helder, voelbaar en magisch maken voor jou.

Blijf op je gevoel & intuïtie vertrouwen

Alle kennis, wijsheden en krachten zitten in jezelf. Door de coaching en trainingen bij Jedid-Jah en Marike leer je vooral kennis voelen. Vaak weten we hoe we de dingen kunnen veranderen maar voelen we het niet. Het is belangrijk om handvaten en tips te krijgen waardoor je de kennis gaat voelen. Zo ben je je eigen coach en kun je blijven luisteren naar jouw gevoel & intuïtie zonder opnieuw vast te zitten in je hoofd.

Je hart leren volgen door je missie te omarmen

Als alles mogelijk is wat zou je dan graag verlangen in je leven? Als je jezelf op waarde schat kun je ook gaan vragen wat je nodig hebt in je leven en in de liefde. Zodra je je hart leert volgen kun je ook gaan ervaren wat jouw missie is. Dit zorgt ervoor dat je energie krijgt en behoud voor je eigen leven. De reden dat je hierop aarde bent is op de eerste plaats om je eigen krachten te ontdekken en je hart te leren volgen.

‘Toeval bestaat niet, de toevalligheden zijn de magie’

Coaching, trainingen en inspiratie voor een magische toekomst van Jedid-Jah & vrouw van magie - Marike.

Singel coaching

Vergroot je zelfliefde

 

Relatie Coaching

Krijg een magische connectie

 

 

Alleenstaand en/of gescheiden

Maak alle krachten in je wakker

 

Laat jezelf inspireren om tot inzichten te komen

Je verlangt naar een verandering maar waar moet je beginnen?

Je wilt verlichting van je ziel ervaren en duidelijke tools krijgen om alle kennis en inzichten die je in de coaching mag gaan ervaren ook te kunnen gaan voelen en vooral toepassen, want dan zul je verandering ervaren.

Jedid-Jah en Marike houden niet van marketing praatjes of overbodige pluspunten. Ze geloven in een wisselwerking en persoonlijk contact. Door één telefoongesprek voelen ze aan of ze je kunnen inspireren en helpen. En heb jezelf ook de kans of je een goed gevoel hebt. Want dit is volgens hun essentieel.

 

Waarom zou je jezelf dit kado doen?

Je voelt dat je meer in je hebt dan dat je toelaat

Je bent een geboren herder.

Je mindset mag jouw hart gaan dienen

Luister naar de stem van je hart en je zult rust ervaren.

Je bent toe aan de volgende stap maar waar ga je beginnen?

Als alles mogelijk is? Wat ben je dan waard?

Je stiekem wel weet dat het leven je nog veel te vertellen heeft

Wie wil je zijn geweest als je 115 jaar oud bent en terug kijkt op je leven?

Hoe werkt het en wat kun je kiezen?

Privé coaching online

Je kiest voor jezelf om dit moment te gebruiken voor jouw persoonlijke groei. Alle aandacht, energie, levenswijsheid en kennis is voor jou alleen beschikbaar.

Vooraf is er altijd een persoonlijk intake gesprek waarin er besproken word wat je graag zou willen leren en waarin je wilt groeien. Hierdoor krijg je coaching op maat speciaal voor jouw wensen, verlangens en behoeften.

Je bent toe aan de volgende stap.

Je kunt privé coaching volgen als individu of als stel met ons.

i

Kies je coachings plan

1. We bellen vooraf voor een intake gesprek om te horen en aan te voelen waarin je wilt groeien.

2. Je wilt graag de volgende stap maken en persoonlijk ontwikkelen.

3. Je hebt een goed gevoel bij ons en je durft je open te stellen om te leren en te ontwikkelen.

 4. De privé coaching is online via zoom of video bellen.

5. Je kiest hoeveel keer je samen online wilt samen komen, hiervoor ontvang je vooraf de factuur.

 6. We maken een afspraak en starten voor jouw magische toekomst.

Jouw doelen bereiken

 Veel mensen denken bij doelen stellen alleen aan geld of zakelijke doelen. Toch zijn doelen stellen veel meer dan dat. Wij keren naar binnen en willen samen met jou je ziel verrijken, levenslessen leren en wijsheid overbrengen voor een magisch mooi, liefdevol en succesvol leven. Want voor iedereen begint persoonlijke groei met zelfliefde en zichzelf op waarde leren schatten. Dit geldt voor ons allemaal, of we nu een grote of kleine ondernemer zijn, of je een vrouw of man bent, single, getrouwd, met of zonder kinderen leeft, of je een fijne baan hebt of op zoek bent naar jouw levensmissie. We mogen allemaal leren in dit leven en hierbij inspireren we je met alle liefde.

Wil je nog meer weten?

Er kunnen na het lezen van de informatie vragen of opmerkingen zijn die je hebt. Heldere en duidelijke communicatie is fijn.

Moet je spiritueel zijn om de coaching te volgen?

Wie je bent en waar je vandaan komt maakt niet uit, als je maar graag persoonlijk wilt groeien en ontwikkelen.

Heeft het zin om de coaching te volgen als het goed gaat?

Coaching en trainingen worden vaak geboekt als je in je dieptepunt zit, maar gelukkig helpen we steeds meer mensen die juist ook op hun hoogtepunten zichzelf blijven onderhouden. Dit is essentieel om de beste versie van jezelf te blijven en de magie van het leven te blijven ervaren.

Waarvan kun je geheeld worden?

Je kunt geheeld worden van:

 • Slechte ervaringen
 • Trauma’s
 • Toxic relaties
 • Angsten
 • Twijfels
 • Slachtoffer van narcisme
 • Burn-out
 • Ontrouw
 • Misbruik
 • Verslavingen
 • Misbruik
 • Verdriet
 • Rouw
 • Negatieve mindset
 • Oude overtuigingen
 • Gekwetste kind
 • Onzekerheid
 • Tekort aan zelfliefde
 • Tekort aan zelfvertrouwen
 • Depressies
 • Gebrek aan energie
 • Slaapproblemen
 • Onrust
 • Slechte relaties
 • Eenzaamheid
Waarvoor krijg je een levenswerkboek?

Goede vragen geven heldere inzichten. Je hebt een naslag werk op je groei te kunnen blijven inzien. Je kan hierdoor uit je hoofd komen en rust in je hoofd ervaren. Je hebt hierdoor een samenvatting van alles wat je hebt geleerd en een persoonlijk boek over jouw leven. Dit soulwork zorgt ervoor dat je alle kennis leert voelen en toepassen.

Hoe kan je alvast meer luisteren en lezen over de coaches?

Jedid-Jah & Marike hebben meerdere boeken en Levenswerkboeken geschreven, een tarot dierenkaartenset over de wijsheid uit het dierenrijk, affirmatiekaarten om in je kracht te staan. En meer dan 12 E-books voor zelfontwikkeling.

Ze hebben een Instagram account met meer dan 18.000 volgers waar ze dagelijks inspirerende inhoud delen op: VROUWVANMAGIE. Naar het eerste gelijknamige boek: De vrouw van magie, over hun waargebeurde liefdesverhaal en de magie van het leven, wat ze samen als liefdeskoppel schreven.

Je kunt hun podcasts beluisteren via Spotify, Youtube, Apple en Google podcast onder de naam: Soulofinspiration om je ziel te inspireren.

Het eerste kenningsmakingsgesprek is kosteloos. Door onze jarenlange ervaring, levenswijsheid en behaalde resultaten vragen wij elk € 225,- per uur. Wil je door ons beide gecoacht worden dan kost het €350,- per uur inclusief BTW. De coaching is zakelijk te boeken waarvoor we een factuur voor je kunnen laten maken. Omdat wij zielsconnected zijn en geheel op elkaar ingespeeld, krijg je het meeste resultaat als je onze tijd samen reserveert.

Omdat onze agenda beperkte ruimte vrijlaat laten we alleen mensen toe die écht willen groeien.

Bij onze krijg je nuchtere coaching maar met een absoluut geloof in het grote geheel. 

Jedid-Jah & Marike: “Ons hart is een kompas dat leidt naar ware liefde en wie daaruit leeft ernaar op zoek is, zullen wij met heel ons hart de weg wijzen.”

2 keer coaching pakket

We ontmoeten elkaar twee keer online.

Je krijgt soulwork in de vorm van opdrachten en levensvragen om mee aan de slag te gaan. Deze worden per e-mail opgestuurd.

Je krijgt gratis toegang tot de community om je te inspireren en waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten.

3 keer coaching pakket

We ontmoeten elkaar drie keer online.

Je krijgt soulwork in de vorm van opdrachten en levensvragen om mee aan de slag te gaan. Deze worden per e-mail opgestuurd.

Je krijgt gratis toegang tot de community om je te inspireren en waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten.

Meer informatie

Vooraf is er een persoonlijk telefoongesprek. Op deze manier leren we elkaar kennen en voelen we aan wat je nodig hebt en waarmee we je mogen inspireren. We zijn oprecht begaan met je, we houden van persoonlijk contact, want het is onze levensmissie om je te helpen om in je kracht te komen staan. We houden contact de komende tijd in drie waardevolle gesprekken. Je kunt de afspraken maken voor elke week of maand, wat voor jou goed voelt. 

4  keer Online coaching pakket

We ontmoeten elkaar vier keer online.

Je krijgt soulwork in de vorm van opdrachten en levensvragen om mee aan de slag te gaan. Deze worden per e-mail opgestuurd.

Je krijgt gratis toegang tot de community om je te inspireren en waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten.

Meer informatie

Vooraf is er een persoonlijk telefoongesprek. Op deze manier leren we elkaar kennen en voelen we aan wat je nodig hebt en waarmee we je mogen inspireren. We zijn oprecht begaan met je, we houden van persoonlijk contact, want het is onze levensmissie om je te helpen om in je kracht te komen staan. We houden contact de komende tijd voor een langere periode van vier keer, dit kan in vier weken of maanden, wat voor jou goed voelt. 

12  keer Online coaching pakket

We ontmoeten elkaar twaalf keer online.

Je krijgt soulwork in de vorm van opdrachten en levensvragen om mee aan de slag te gaan. Deze worden per e-mail opgestuurd.

Je krijgt gratis toegang tot de community om je te inspireren en waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten.

Meer informatie

Vooraf is er een persoonlijk telefoongesprek. Op deze manier leren we elkaar kennen en voelen we aan wat je nodig hebt en waarmee we je mogen inspireren. We zijn oprecht begaan met je, we houden van persoonlijk contact, want het is onze levensmissie om je te helpen om in je kracht te komen staan. We houden contact de komende tijd voor een langere periode van twaalf keer, dit kan in twaalf weken of maanden. Je  zou hiervoor een heel jaar gecoacht kunnen worden of een half jaar intensief. Wat goed voelt voor jou.